Закарпатці можуть скористатися послугами найвідомішого автобусного перевізника в Європі

15.06.2019 18:58 СОЦІО

Один із найвідоміших автобусних перевізників Flixbus починає здійснювати обслуговування маршрутів із України в Європу. З цієї нагоди в Києві відбулася презентація.

Зокрема, з Києва до Європи починають здійснюватися рейси до 5-ти міст Європи. Деякі з них проходитимуть через Закарпаття, тому закарпатці можуть скористатися послугами цього перевізника. Зокрема, маршрут із Києва до Відня пролягатиме через нашу область. Із Ужгорода автобус відправляється о 21.30 і прибуватиме до Відня о 8-й годині ранку.

Вартість квитків коливатиметься від 15 євро до 25 євро. До прикладу, з сусіднього словацького міста Кошице майже в той самий час відправляється автобус до Відня компанії Eurobus і квиток коштує від 23 євро.

Квитки на Flixbus можна придбати на сайті компанії. При цьому їх не обов’язково роздруковувати, а достатньо пред’явити водію код із телефону. Автобуси Flixbus відзначаються комфортом, тут є Wi-Fi.

Присутній на презентації міністр інфраструктури Володимир Омелян, крім іншого, відзначив, що діяльність компанії приноситиме зиск і Україні. Зокрема, передбачається, що водіями автобусів, які курсуватимуть із України, будуть українські водії.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат