Скандальний   тиждень

28.03.2015 07:30 ПОЛІТИКА

Цей тиждень був занадто насиченим на надзвичайні новини. Першою з них стала новина про смерть Віктора Януковича-молодшого.


Ще й досі ця новина оповита таємничістю. На озері Байкал авто, в якому був Янукович-наймолодший, провалилося під лід. Всі вижили, крім водія, яким був Янукович. Хоч записаний він був на прізвище Давидов (прізвище матері).

Потім якось дуже швидко Януковича-молодшого поховали у Криму. Дехто стверджує, що на нього могли переписати якісь активи, а потім влаштувати театралізовану смерть, якої насправді не було.

Не менш скандальною новиною виявилося протистояння в «Укрнафті». 51 % акцій компанії належить державі, а менша часина олігархові Коломойському. Держава намагалася взяти контроль над «Укрнафтою», а Коломойський, відповідно, утримати свої позиції.

Протистояння переросло в конфлікт за участі озброєних людей. На нервах Коломойський обматюкав   журналістів. У конфлікт втрутився президент Порошенко. Втрати бюджету внаслідок неплатежів «Укр­нафти» складають 6 мільярдів гривень, тому Порошенко пішов у атаку.

Все закінчилося тим, що Коломойський попросився у відставку з посади губернатора Дніпропетровської області й Порошенко прийняв це звільнення. Сьогодні, в суботу, у Дніпропетровську — мітинг-прощання з командою Коломойського.

Політичні експерти однозначні: якщо Порошенко притиснув Коломойського, то повинен тиснути і на інших олігархів, бо інакше це буде лише фарс.

До речі, похідною новиною від цієї можна вважати скандал навколо воєнізованих формувань. Президент вимагає негайно роззброїти неофіційні збройні формування і погнав на «Правий сектор», вимагаючи від них увійти до складу армії.

І на закінчення скандал із арештом керівництва МНС прямо на засіданні уряду перед телекамерами. Звичайно, якщо вони накралися, то повинні нести відповідальність. Але для чого арештовувати на публіку?

***

Актуальний коментар

Сергій Ратушняк
написав у своїй сторінці у Facebook: «Мені сподобалося шоу Яценюка—Авакова з арештом злодіїв від МНС, які просто використовували старі схеми Балоги— Шуфрича. Сеню, ти що, дійсно думаєш, що всі лохи?! Так 7,5 млрд., які ТИ вкрав, від цього стали просто 7,5.

А пан президент вважає, що він, його подільники Фірташ, Льовочкін, тріо Литвинів, Ложкіни і звіздота дрібніша по регіонах на кшталт банди братів Балог—Пітьовки   ХОРОШІ Й ЧЕСНО ВКРАЛИ МІЛЬЯРДИ ДОЛАРІВ ВІД українського народу!!! Десятки мільярдів Кучма—Пінчук, Ахметов, Ярославський, Новінський... Теж ДОБРЕ... А Коломойський ОДИН поганий...

Та він єдиний із вас — «безпрєдєльщиків» і хижаків, який свої гроші потратив на захист держави. За «Рошен» жодної гривні ніхто не помітив».

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат