Чому на нас наступають

23.01.2015 14:02 ПОЛІТИКА

Тривожні новини надходять зі Сходу країни. Наші «кіборги» тримали аеропорт протягом 240 днів, однак змушені були його покинути. Аеропорт фактично знищений. Багато наших загинуло, багатьох наших окупанти взяли в полон.


Наші генерали визначили 18 стратегічних місць по лінії фронту, які нам не можна було здавати. Було достатньо часу, щоб перегрупувати сили і зміцнити позиції. Але через недолугих генералів та нерішучість головнокомандуючого Петра Порошенка, ворог захоплює все нові й нові території.

Тим часом оголошено нову хвилю мобілізації і фактично кожному українцеві принесуть повістки. 1 лава уряду просить збільшити армію до 250 тисяч. Необхідно добрати 50 тисяч новобранців. Влада повинна знайти аргументи, щоб люди йшли захищати державу. Але поки що лише одні соплі... А народ уже не знає як виживати.

З цього приводу закарпатський політик Сергій Ратушняк на своїй сторінці у Facebook звернувся до президента:

«Пане президенте.

Один з історичних пройдисвітів і зрадників України Грушевський, з параноїдальною ненаситністю скирдував гроші від меценатів на ніби створення держави. Він цинічно крав їх і купував на них елітну нерухомість у Будапешті, Відні, Парижі.

Водночас волинив з універсалами, з мобілізацією, з оголошенням воєнного стану і війни з більшовицькою жидомасонською Росією. І, врешті-решт, зрадив, і втратив Державу. Європейську Україну.

Вас, пане Порошенко, дуже багато об'єднує з цією постаттю. Україна йде тим же шляхом... Маю надію, що ви встигли придбати нерухомість у Європі для вивезення своєї сім'ї і орденоносного героя АТО — свого сина.

І ще. Припиніть гендлювати зі своєю бухгалтеркою Гонтаревою на курсі валют. Оголошуєте 15,7 грн. за долар, коли немає де купити по 21 грн. На 60 % і так усіх ошукано».

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат