У виконкомі буде 21 особа разом із головою міста..

19.12.2014 15:02 РАТУША

...повернення якого оскаржується в судах.

Про це йдеться у проекті рішення «Про персональний склад виконавчого комітету Ужгородської міської ради». Кількісний склад виконкому планується збільшити з 15 членів до 21, а також ввести до складу Віктора Погорєлова за посадою, якого суд повернув до роботи 25 листопада.

Раніше, а саме під час сесії 20 листопада, коли до мерства на кілька днів привели «регіонала» Андріїва, депутати також переформатували склад виконкому до 15 осіб разом із нововведеними членами виконкому.

Як ми вже повідомляли, електронні ЗМІ оприлюднили рішення судді А. Сарай, яка розглядала позов Погорєлова проти міської ради. З тексту резолютивної частини постанови стосовно негайного виконання рішення випливає, що стосується воно винятково визнання протиправним і скасування рішення судового засідання від 24 лютого 2014 року № 1191 «Про дострокове припинення повноважень міського голови Погорєлова В. В.» і аж ніяк не стосується негайного повернення на посаду самого Погорєлова.

Тобто постанова суду від 25 листопада 2014 р. не має правовим наслідком його поновлення на попередньо займаній посаді. Предметно, що постановою від 13 жовтня суд залишив без задоволення заяву Погорєлова про поновлення його на посаді   мера, а також стягнення на його користь середнього заробітку за останні 9 місяців, що минули з часу його усунення з посади міського голови, з наступним негайним виконанням рішення. Наразі суди прийняли до розгляду 4 позови щодо незаконності повернення Погорєлова на посаду голови міста.

ТЕГИ : віктор погорєлов

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат