Водоканал відмахується від відповідальності за тонни втраченої води з міського водогону

12.12.2014 18:55 РАТУША

До редакції часто звертаються наші читачі, які повідомляють про неконтрольоване витікання води через неполадки на водогоні й відсутність належного реагування на ці сигнали в дирекції Водоканалу м. Ужгорода. Ось і минулий тиждень не був винятком, майже «золота» для користувачів вода текла ріками.


Як повідомляє прес-служба Ужгородської міської ради, аварія в системі водопостачання на вул. Гагаріна цього тижня встигла привернути увагу громадськості. Не вперше в цій частині міста утворилося справжнє озеро. Директор КП «Водоканал м. Ужгорода» Омельяненко запевнив, що аварія сталася на приватній лінії водогону, власники отримали припис, а працівники Водоканалу шукали, де ж прорвало, проте і далі тече. Аналогічна ситуація на вул. Челюскінців, де у воді вже практично тоне будинок. Прорив усунуть, проте винуватцям виставлять кошторис.

Ситуації з проривами водогонів у Ужгороді непоодинокі. Важко порахувати, скільки води втрачається таким злочинним чином. І головне, як після цього пояснити ужгородським споживачам, що тарифи, за якими вони отримують воду, обгрунтовані, а не є результатом безгосподарності й безвідповідальності?..

ТЕГИ : водоканал

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат