На Водоканал знову зазіхають рейдери

21.11.2014 14:38 РАТУША

Під час пре-конференції 20 листопада директор «Водоканалу» Юрій Омельяненко розповів, що Київська фірма «Чиста вода — Ізюм» з луганськими засновниками вкотре робить спробу «анексувати» ужгородський Водоканал.


Попри те, що наявними є докази неправомірного оформлення договору концесії, львівські суди не поспішають ухвалювати рішення на користь підприємства. На сьогодні на судовому розгляді перебувають 4 справи. 17 попередніх рішень уже ухвалені на користь КП «Водоканал м. Ужгорода», проте підприємство знову почали захоплювати рейдерськими методами. А два тижні тому їхні представники приїжджали в Ужгород із метою поновити свої права на комунальному підприємстві, поскаржився Омельяненко.

Причому «Чиста вода — Ізюм» не може представити суду документів на підприємство, оскільки щорічну перереєстрацію воно не проходило з 2011 року. Водоканалу м. Ужгорода потрібен інвестор, але чесний і надійний, підприємство, що вкладає кошти, має бути перевіреним.

Відтак Водоканал проситиме в Києва, аби включитися до програми Банку реконструкції та розвитку, що передбачає надання коштів водоканалам. А також звернеться до до президента, Генпрокуратури та СБУ як підприємство, що є стратегічним об’єктом і перебуває під загрозою рейдерського захоплення.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат