Без совісті й честі

26.09.2014 19:46 ПОЛІТИКА

Як Балоги «роблять вибори».

Як ми повідомляли, президент Порошенко з якогось переляку вирішив, що на Закарпатті від його партії повинні балотуватися всі чотири брати Балоги. Якось н   ескромно. Але

Порошенку наплювати на репутацію клану і на те, якими методами брати будуть «робити вибори» в нашій області. Важливий результат.

Балогам такий підхід президента лише розв’язав руки. Для початку вони попросили Порошенка призначити на посаду губернатора свою людину. Як відомо, такою людиною став Василь Губаль. Так от, відразу після призначення Губаль написав накази на звільнення трьох ключових посадовців: головного з охорони здоров’я Шніцера, головну з освіти Кляп і головного з економіки Лукечу. І цілком очевидним є те, що всі ці звільнення йдуть від Балог. Адже в Губаля навіть не було часу розібратися з тим, як ефективно працюють на своїх посадах згадані чиновники. Тобто, звільнення ці виключно політично мотивовані й зроблені вони лише заради того, щоб терміново на ці посади призначити своїх людей, які й мають потім у команді клану рагулів Балог «робити вибори». Саме в освіті та медицині працює ціла армія залежних працівників. Залежних від тих мізерних державних ставок. Дехто з вчителів у селах тримається 25 % ставки лише, щоб якось прогодувати родину, тому буде виконувати будь-яку забаганку «начальства». Цим і користуються Балоги, для яких відсутні будь-які моральні принципи у випадку ведення виборчої кампанії. Головне посісти таке бажане депутатське крісло і прогнутися перед президентом.

Стало відомо, що Балогам для виборчої кампанії також не вистачає додаткового рупора. Саме тому через ручного губернатора вони дали команду звільнити директора телеканалу «Тиса-1» Мещерякова і поставити там свою цілком лояльну до клану людину.

Де не можна встановити владу адміністративним шляхом, там клан намагається працювати грошима. Балоги навіть не піднімають ставку за підкуплений голос, бо знають, що в нинішній ситуації обіднілий народ готовий взяти хоч 200 гривень. І аж тут вони помилилися. Бо саме агресія Путіна підняла свідомість українців. До редакції газети «РІО» телефонують люди і розповідають, як невідомі люди від балог-ковачів намагаються купити їхній голос, але люди здають цих скупників голосів міліції.

Балоги пруть як танки і не підозрюють, що навіть у Раді їм не вдасться втекти від народного гніву. На Балозі кров. Він ще в 1997 році був активістом кума Путіна Медведчука. Це він очолював СДПУ(о) аж до 2000 року. І це при есдеку Балозі ця партія Путіна-Медведчука пройшла в український парламент і завдяки есдеку Балозі 25% із всіх голосів по всій Україні ця партія отримала саме в Закарпатті. Тому лідер СДПУ(о) Балога повинен знати, що є речі, які народ йому ніколи не пробачить, бо колишніх есдеків не буває.

ТЕГИ : віктор балога

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат