Купуючи державні лотереї,   ви спонсоруєте російську армію

16.08.2014 12:27 ПОЛІТИКА

Власник української лотереї «Патріот» росіянин Олег Бойко офіційно фінансує російську армію. Про це йдеться в сюжеті телепрограми «Наші гроші». ПрАТ «Патріот» через кіпрську компанію «Cehriba Investments Limited» входить у інвестиційний холдинг Finstar, яким володіє російський мільярдер Олег Бойко. Власник «Патріота» має лотерейний бізнес і на батьківщині. В Росії Бойко є оператором лотереї «Перемога», прибутки від якої спрямовує на підтримку російської армії.


Російські витрати бізнесмен, вочевидь, компенсує в Україні. Адже перерозподіл прибутків у Україні більш лояльний до бізнесменів.

Окрім «Патріота» в Україні діють ще два оператори: ТОВ «М. С. Л.» і компанія «Українська національна лотерея». ТОВ «М. С. Л.» підконтрольне одному з найбагатших росіян Михайлові Фрідману. «Українська національна лотерея» належить офшору з Віргінських островів «Олімпік голд холдінгз лімітед». За 2,5 року офіційно вони заробили 3 мільярди гривень.

Варто зазначити, що слово «державна» в назві лотерей абсолютно не означає те, що держава має до цього стосунок.
Російський бізнес заробляє в Україні також на постачанні ігрових автоматів, зокрема для мережі гральних закладів КІНГ, які сьогодні продають теж нібито лотерейні квитки через «спеціальні термінали».

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат