Щодня на війні гине 70 українців

16.08.2014 12:30 ПОДІЇ

А Росія посилює терор.

За останніми даними ООН, щодня в Україні гине близько 70 чоловік як військових, так і цивільних громадян. Українські війська не здатні протистояти жорстокій російській армії, яка вже відкрито воює проти нас.

Шизофренік Путін заборонив власному народу купувати іноземні продукти і товари. Навіть велів чиновникам пересісти на вітчизняні автомобілі. Росіяни ж не засуджують свого президента, а навпаки раді, бо тепер буцімто підніметься власне виробництво. Вони навіть не усвідомлюють, що Росія без експортних продуктів харчування може прожити максимум місяць.

Щоправда, такі дурні ідеї Путіна не підтримали президенти Казахстану та Білорусії, на яких кремлівський карлик потужно тиснув.

Гірше те, що Путін і надалі вдає, що все робить правильно. Щоб довести світові велич Росії, він приїхав до Криму і влаштував брязкання військовими м’язами. Такий собі парад російської військової техніки у Криму, який загинається без туристів.

Ну і зовсім фашистська ідея від Кремля — завезти в окуповані проросійськими бойовиками області України 300 автомобілів нібито гуманітарного вантажу. Тобто спочатку завезти туди бойовиків і військову техніку, знищити всю інфраструктуру, а тепер показати свою доброту завезенням гуманітарки.

Проблема в тому, що замість гуманітарної допомоги у вантажівках може бути військова техніка. Інша проблема — російські бойовики самі ж обстріляють свої «гуманітарні» автомобілі, а скажуть, що це зробила Україна, і введуть війська. Але якщо вже йде гуманітарка, то вона повинна йти під супроводом Міжнародного Червоного Хреста і вантаж потрібно перевірити. Росія на це не йде. Путіну потрібні провокації. Все це може закінчитися дуже погано, але російський президент не зупиняється. В тому ж Криму він сказав, що виділяє на оборону Росії 20 трильйонів рублів, і похвалився, що в російських збройних сил буде така зброя, від якої здригнеться весь світ. У цього фашиста замість мізків тротил…

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат