Про українську енергетику, квартирне шахрайство, наслідки ДТП за участі   міліціонера та вулиці Ужгор

Листи оглядала Евеліна Гурницька 01.08.2014 14:33 СОЦІО

Огляд редакційної пошти.

ЮЩЕНКА ПІДВЕЛА ПІДКОВА, АБО ЯК ЗРОБИТИ ЕНЕРГЕТИКУ УКРАЇНИ ПОЗИТИВНОЮ

До редакції «РІО» надійшов лист від ужгородського біоенергетика Василя Шахайди, який пропонує способи зміни на краще... енергетики, як він висловлюється, Української держави. Він вважає, що вже відбулася цілковита капітуляція державної і церковної влади перед Богом, наукою та українською нацією в цілому. Він переконаний, що країну веде до банкрутства також і небажання дослухатися до науки, а ще він наголошує, що ще не народився Президент України, який виведе державу з економічної кризи економічними методами, не змінивши полярності енергетики нашої країни з негативної в позитивну.  

У своєму листі він роз’яснює, що енергетику України можна виміряти з допомогою Г-подібної рами, маятника, багетки болгарського народного цілителя Йотова та іншими сучасними приладами по географічній карті.

Пан Шахайда друкує і відповіді, мовляв, як зробити енергетику України позитивною.

Змінити полярність негативної енергетики душі й тіла українського ідола М. І. Пирогова (м. Вінниця, він першим у світі застосував у польовому шпиталі ефірний наркоз та запропонував використовувати гіпсову пов’язку, що врятувала життя і здоров’я тисячам поранених воїнів). Для цього забальзамоване тіло Пирогова віддати вогню, останки зібрати в урну й поховати по-християнськи. Тоді за 40 днів його душа під номером «666» залишить українську землю. У день смерті Пирогова було затемнення Сонця, а це затемнення розуму, що з нами і сталося.

Змінити полярність негативної енергетики православних хрестів. Оскільки тіло Пирогова знаходиться у православному храмі, то за 40 днів після його поховання повинна змінитися енергетика православних хрестів. Якщо цього не відбудеться, то необхідно зняти з православних хрестів нижню косу планку.

Змінити полярність негативної енергетики Біблії українською мовою. Просити греко-католицьких священиків не розповсюджувати Біблію, в якій нема Бога. У Біблії в Першому посланні Іоанна Богослова (5-ша глава, 7-й вірш) має бути написано так: «Бо троє свідчать на небі: Отець, Слово і Дух Святий. І ці три одно. Це Бог».

У 8-у вірші має бути: «І троє свідчать на землі: Дух, вода і кров. І ці три одно. Це людина і її душа».

Там, де в Першому посланні Іоанна Богослова (5-та глава, 7-й вірш) нема «Отця, Слова і Святого Духа», необхідно написати від руки прямо на полях Біблії: «Отець, Слово, Святий Дух». Тоді зміниться полярність Біблії з негативної енергетики на позитивну.

Оскільки Святій Трійці (Богу) відповідає число «777» і в природі не існує 6-річного циклу розвитку людини, тому навчання в українських школах має починатися з 7 років. Якщо навчання розпочинати з 6 років, то порушується енергетичний зв’язок Бога, людини і числа «7». Будь-яке порушення зв’язку — це хвороба. Наша країна буде відкинута назад у області фізико-математичних наук. Це недопустимо, треба зупинити освітніх лжереформаторів.

Змінити полярність негативної енергетики Гімну України на позитивну. Для цього перші два рядки варто змінити, як варіант, так:

«Дай Бог нашій Україні
Багатство, славу й волю!»

Змінити полярність негативної енергетики українського прапора, для цього необхідно змінити розташування кольорів із блакитно-жовтого на жовто-блакитний, що створюватиме енергетику зростання.

Просити ДАІ України не видавати номерні знаки водіям, які випромінюють негативну енергетику, бо це призводить до катастроф на автошляхах. Необхідно навчити працівників ДАІ вимірювати енергетику номерних знаків. Тим громадянам, у яких нема можливості виміряти енергетику номерних знаків, із лівого боку на початку номерного знака поставити знак «+», відтак цей номерний знак буде заблоковано на рівні енергетики, а кількість аварій зменшиться мінімум на 75 %. Номерний знак у Президента України має бути таким: «0777».

«Багато надій покладали українські громадяни на Помаранчеву революцію і Ющенка, але символіка підкови з величезним негативним потенціалом підвела, її варто було би перевернути і тоді вона мала би позитивний заряд. Символіка повинна бути Божою, правильною і позитивною, тоді все буде гаразд», — додає В. Шахайда.    

УЖГОРОДКА ЧЕРЕЗ ДІЇ ШАХРАЇВ МОЖЕ ОПИНИТИСЯ НА ВУЛИЦІ

До журналістів видання надійшов лист від ужгородки Олени Качуровської, вона описує, що група шахраїв із її документами взяла кредит у приватної особи. Історія почалася з того, що восени 2010 року жінка віддала документи на свою приватизовану квартиру, де вона мешкає з сином, своїй однокласниці й подрузі Н. Пані Олені потребувалося переоформити документи у вигляді дарчої на свого сина Сергія, який тоді збирався одружуватися. Колега переконувала жінку, що є представницею правозахисної організації «Астрея» і швидко зможе переоформити документи. Вона привела Олену Аркадіївну в так звану будівельну фірму на площі Корятовича, де друзі подруги мали би також посприяти в оформленні документів (усі прізвища вказані в листі у редакцію — Авт.).

«Все це відбувалося у страшному поспіху й біганині. Довіряючи Н. документи, я не могла все перевіряти, а подруга знала, що в мене з дитинства поганий зір. Також вони підганяли моїх сина і маму», — пише читачка.    

Пані Олена пише, що в момент, коли вона була надто втомлена від бюрократичних заходів, її ж подруга попросила жінку залишити свої документи на житло в нотаріуса на півмісяця, а все це відбувалося тоді, коли інший член «будівельної» фірми Р. брала й повертала кредит у приватної особи. Авторка листа погодилася...

За її словами, 30 грудня 2010 року в офісі нотаріуса С. представниця «будівельної фірми» Р.   взяла 10 тисяч доларів кредиту у приватної особи П., а нотаріус запевнив, що документи в нього у сейфі, відтак пані Олена підписала договір завдатку. У січні 2011 року динаміка відносин жінки з її помічниками пішла на спад. Вона не отримала конкретної відповіді, коли ж будуть повернені її документи на квартиру, а команда «фахівців» почала її уникати.

«Я звернулася до нотаріуса С. і він сказав, що я підписала договір купівлі-продажу квартири, а також дав мені договір без підпису приватної особи П., у якої був узятий кредит. Вже згодом у судді з’явився договір купівлі-продажу з підписом кредитора, — заявляє О. Качуровська. — Я зрозуміла, що мене і мою родину обманули, і звернулася до прокуратури Ужгорода».

19 квітня 2011 року надійшло повідомлення з міліції, в якому йшлося, що приватна особа П. «не мала наміру заволодіння квартирою, про що вказує у своєму поясненні, та приймаючи до уваги те, що громадянка Р. зобов’язується повернути суму грошей, отриманих від угоди у визначений термін, це виключає в діях вищевказаних громадян ознаки злочину».

За словами постраждалої, восени 2011 року кредитор П. прописався у квартирі пані Олени, а також подав до суду на виселення жінки з родиною. Читачка подала зустрічний позов щодо визнання договору купівлі-продажу недійсним, але суд було програно.

Продовження історії — це звернення жінки в січні 2013 року до ВБЕЗ (відділу боротьби з економічними злочинами), яке було зареєстровано в ЄРДР (Єдиному реєстрі досудових розслідувань), перевірка проводилася, однак це результатів не дало.

У квітні 2013 року апеляційний суд наклав арешт на квартиру пані Олени, однак згодом було винесене рішення про зняття арешту.    

На момент, коли лист надійшов у редакцію, родину могли виселити в будь-який момент із її дому.

«Крім нашої квартири в нас із сином нема іншого майна, а через корупційну систему влади та через шахраїв, які досі займаються своїми брудними справами, ми можемо опинитися на вулиці», — бідкається Олена Аркадіївна.

ЧИ КОМПЕНСУЄ ПОЛКОВНИК МІЛІ¬ЦІЇ ШКОДУ В ДТП, ЧЕРЕЗ ЯКУ ДВОЄ МОЛО¬ДИХ УЖГОРОДЦІВ ЗАЛИШИЛИСЯ КАЛІКАМИ?

Близько 9 місяців тому на сторінках часопису був лист від ужгородського вчителя французької мови Богдана Мариконя щодо можливих винуватців ДТП, у якій серйозно постраждав син чоловіка. Тоді Богдан Лук’янович звинувачував міліціонера в аварії (зіткнулися легковик та мотоцикл), внаслідок якої молодий хлопець та його друг залишилися каліками.

«Чому мене цікавить це питання? Чому бояться назвати прізвище? Мабуть, тому що він (можливий винуватець. — Авт.) працює у відділі внутрішньої безпеки. Постає питання, чи може ця особа мати вплив на досудове слідство, — цитувало видання пана Богдана в минулих оглядах пошти. — Чи справедливо йде досудове розслідування, чи правильно внесені відомості про кримінальне правопорушення до Єдиного реєстру?»

Наразі ж редакція має у своєму розпорядженні іншого листа. Богдан Лук’янович розповідає, що досудове слідство, на його думку, велося порівняно справедливо,   хоча і тут є багато запитань. Виявилося, що ДТП вчинила дружина полковника міліції В. (попередньо вчитель, за словами свідків, писав, що за кермом був сам силовик). Справа досудового слідства була передана до Ужгородського міськрайонного суду. Також постраждалі в ДТП подали цивільний позов про відшкодування матеріальної та моральної шкоди. Автор листа переконує, що суддя Ф. нехтував усними і письмовими клопотаннями потерпілих у ДТП, не надав можливості дати пояснення з приводу цивільного позову у кримінальній справі, не дозволив адвокатові потерпілих ознайомитися з матеріалами справи, робити витяги і виписки. За словами пана Мариконя, суддя Ф. завадив його свідкам дати свідчення про окремі факти, які мають важливе значення для вирішення справи, а також він не взяв до уваги заперечення потерпілих на наведену аргументацію відповідачів.

22 травня 2014 року суддя одноосібно виносить вирок іменем України без присутності адвоката та потерпілого. Суддя Ф. встановив: «що відповідачка С. проявила «неуважність» до дорожньої обстановки, яка склалася, та її зміни, не забезпечила безпеку дорожнього руху».

«Як суддя Ф. встановив, що дає таке тлумачення («проявила неуважність»)? Суддя пише, що відповідачка С. визнала свою вину. Я ставлю запитання судді: якщо так, тоді чому відповідачка подала заперечення на цивільний позов у кримінальному провадженні (від 3.04.2014)? Адже цивільний позов пов’язаний із кримінальним провадженням, — бідкається вчитель. — Двоє молодих хлопців стали каліками-інвалідами, їм необхідне додаткове лікування, треба робити ряд операцій, протезування тощо. Людина, яка визнала злочин, передбачений ст. 286 ч. 2 КК України, зробивши з двох молодих хлопців інвалідів, вибачилася лише на восьмому місяці ведення даної кримінальної справи. Визнавши цілком свою вину, відповідачка автоматично повинна відшкодувати матеріальні й моральні збитки».

Листи оглядала Евеліна Гурницька

ТЕГИ : огляд листів

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат