Міській владі на замітку: на даху буд. № 6 на вул. Заньковецької росте... дерево, а квартиру самотнь

01.08.2014 13:35 РАТУША

Про це нам повідомила мешканка буд. № 6, що на вул. Заньковецької, 75-річна Зузанна Грабар. Як розповіла Зузанна Володимирівна, в цій 5-поверхівці на 5-му поверсі вона мешкає близько 40 років, однак жодного разу покрівля будинку капітально не ремонтувалася, хоча міська влада любить хвалитися метрами відремонтованих ужгородських покрівель.


Не дивно, що під час дощу плоский дірявий дах протікає, а квартири верхнього поверху стають вологими, стіни і стеля вкриваються цвіллю. Квартиру п. Грабар заливає впродовж кількох останніх років, спочатку коридор, потім кухню.

Минулого року разом зі сусідкою заплатили по 600 грн. за ремонт покрівлі. Але минув деякий час і стало зрозуміло, що ремонт на ділянці даху над квартирою Зузанни Володимирівни нічого не дав: під час дощу по стінах квартири знову тече вода...

Більше того, з’ясувалося, що покрівля над головою пенсіонерки не просто дірява, вона зруйнована настільки, що там... росте дерево!

Дзвінки пенсіонерки до ЖРЕР № 1, як і раніше, знову залишаються без будь-якого реагування попри те, що вона є добросовісним платником за ЖРЕРівські послуги. А днями там звільнили директора ЖРЕРу, тож наразі на підприємстві «період безвладдя», телефон мовчить. Зузанна Грабар сподівається, що допомогти їй зможуть за умови, якщо про її біду дізнаються в міській раді, внесуть її будинок до переліку тих, де ремонтуватимуть покрівлю, адже до осені лишилося недовго.

ТЕГИ : огляд листівГаряча лінія

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат