Перед Великоднем невідомі самовільно вирізували дерева у дворі буд. № 53   на пр. Свободи

18.04.2014 14:14 РАТУША

У вівторок 15 квітня на «гарячу лінію» редакції зателефонував Іван Угрин, який мешкає в будинку № 53 на проспекті Свободи. 79-річний чоловік схвильовано повідомив, що невідомі щойно спиляли липу, яка росла поблизу під’їзду № 6 у дворі його будинку.


Коли мешканці будинку звернулися до людей із пилами з запитанням, на якій підставі вони ріжуть дерева, ті відповіли, що роблять це за розпорядженням керівництва ЖРЕРу № 4. Коли ж мешканці будинку зателефонували до ЖРЕРу, там категорично відхрестилися, мовляв, жодних дозволів на спилювання дерев не давали й нічого про непроханих «дроворубів» не чули...

Пан Угрин розповів, що зелені насадження у дворі мешканці доглядали самотужки після роботи й під час суботників, а разом із деревцятами зростали їхні діти... За словами пана Угрина, звертатися до міліції, аби з’ясувати, хто ці варвари з пилами і ким направлені — справа даремна, оскільки в міліції, на його переконання, на сьогодні не залишилося людей, які би повною мірою відповідали своїй назві «правоохоронці».

ТЕГИ : огляд листів

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат