В Ужгороді відбувся міжнародний турнір з петанку Каштан-2019

08.10.2019 21:48 СПОРТ

Протягом трьох днів в Ужгороді тривали ігри Міжнародного турніру з петанку "Каштан-2019".

Це один з найбільших турнірів у Центральній Європі і проводиться в Ужгороді вже 12-й раз.

Цього разу до Ужгорода приїхали петанкісти з Литви, Білорусі, Угорщини, Словаччини, Чехії, Польщі, Данії, Швеції, Бельгії, Німеччини. Всього понад сто учасників змагалися в трьох дисциплінах: тет-а-тет (один проти одного), дуплети (по два гравці в команді) та триплети (по три гравці в команді).

У змаганнях тет-а-тет перемогу здобув петанкіст з Братислави Міхал Дзурік, який у фіналі переміг свого земляка Яна Газдіка. У поєдинку за третє місце поляк Марцін Хмієль переміг чеха Владіміра Бразду. Кращими з ужгородців став Михайло Тарканій, який закінчив турнір у групі з 9 по 16 місце.

У змаганнях дуплетів перемогу святкували знову ж таки словаки. Команда у складі Міхала Дзупіка та Романа Раконца у фіналі перемогла пару з Польщі Яцек Шульц та Марцін Хмієль.

У поєдинку за третє місце дуплет у складі черкащанки Юлії Машаровської та шведа Джонні Екхольма перемогли команду зі Словаччини у складі Ігора Волчека та Романа Ізо (на фото).

У вісімці кращих цього турніру були також ужгородець Ігор Заславський, який грав у команді з Маріо Презутті (Данія) та мукачівець Євгеній Ліховідов, який грав у команді з Пітером Гілладе з Бельгії.

Найбільшого успіху досягли ужгородські спортсмени у змаганнях команд-триплетів. Аболютними чемпіонами цього турніру стала команда у складі ужгородця Кирила Воротинцева, який грав разом з Емілією Шульц та Мареком Дравцем з Польщі. Друге місце у команди у складі ужгородця Івана Ганусича та Миколи Ступаки й Володимира Куровського з міста Ніжин.

Бронзові нагороди у словацької команди у складі Міхала Дзуріка, Романа Раконца та Дани Ключкової.

До слова, у турнірі "Б" змагань команд-триплетів перемогу здобув триплет у складі ужгородця Петра Гойса, словака Яна Газдіка та шведа Джонні Екхольма.

Спонсором напоїв для турніру стала компанія Кока-Кола. Призери також отримали подарунки від винного спонсора компанії Котнар та закарпатської крафтової броварні Бадзель. Торти "Ужгород" надав Валентин Штефаньо, а також були солодкі призи від фірми "Закарпатський пряник".

Подарунки надала фірма "Світ оптики", а головним партнером турніру стала щойновідкрита найсучасніша лабораторія OneLab.

prozak.info

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат