Вперше в Ужгороді пройде Чемпіонат України з довгих нардів. Призовий фонд 50 тис. грн

04.09.2019 17:07 СПОРТ

14-15 вересня в Ужгороді пройде Чемпіонат України з довгих нардів. Організатори запрошують усіх бажаючих взяти участь у турнірі. Захід відбудеться за ініціативи Всеукраїнської ферерації нард та Федерації нард Закарпаття. Підтримують чемпіонат готельно-ресторанний комплекс “Кілікія”, Союз вірмен України, Товариство вірменської культури Закарпаття “Арарат”.

Призовий фонд турніру — 50 000 грн. Для того, щоб поборотися за першість необхідна попередня реєстрація, яка відбувається за телефоном: 050-171-00-88.

Нагадаємо, що навесні в Ужгороді, на базі готельно-ресторанного комплексу “Кілікія” провели перший в історії краю турнір з довгих нардів - “Аль-Ідрісі”. За перше місце змагалися 42 гравці, серед яких представники з Ужгорода, Мукачева, Хуста, Воловця тощо.

Саме на першому закарпатському турнірі президент федерації Арсен Мелкумян повідомив, що восени в Ужгороді проведуть Чемпіонат України. Це наступний етап діяльності федерації. Чемпіонат проходитиме протягом двох днів. У перший день, 14 вересня, пройдуть відбіркові ігри, а 15 — фінальні.  

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат