Юнацькі команди Ужгорода зіграли у турнірі "Стрімкий мяч"

17.12.2018 14:34 СПОРТ

13-16 грудня у СК «Юність» проходили змагання ІІ-го туру Чемпіонату України з гандболу на призи клубу «Стрімкий м’яч» серед дівчат 2005-2006 р.р.н.

На змагання до Ужгорода приїхали команди східної зони - ДЮСШ № 1 (Камянське), СДЮСШОР№3 (Запоріжжя), КУДЮСШ (Пологи), ДЮСШ №4 (Кривий Ріг) та команди західної зони – ДЮСШ № 2 (Київ), ДЮСШ №1 (Хмельницький), ДЮСШ № 1 (Камянець-Подільський) та місцева СДЮСШОР з гандболу «Карпати».

Цей тур був зіграний за системою «стінка на стінку».

У перший день змагань закарпатські спортсменки під керівництвом Беке Д.О. та Гойс-Шайбакової В.Ф. зустрічалися з однолітками з м. Пологи. Спочатку гості давали певний супротив, але згодом ініціативу у свої руки взяли місцеві спортсменки і впевнено перемогли 46:20.

Наступного дня   - перемога над Запоріжжям – 31:16, над Кривим Рогом 10:0 та спортсменками з м. Камянське – 31:5.

Отже, сдюсшорівки, набравши за другий тур 8 очок і за перший – 6 очок, без поразок посіли 1 сходинку турнірної таблиці вищезгаданих 8 команд і вийшли до півфінальної частини змагань, де зустрінуться з 3 і 4 місцем такої ж вісімки, змагання за участі яких проходили у місті Шостка.

Півфінальна частина турніру відбудеться у березні 2019 року, а фінали у травні.

Серед ужгородців чудову гру показала вся команда, а це капітан Товтин К., воротар Брая А., Смокоровська А., Соскида К., Хома А., Швайка А., сестри   Лехман,   Марцин А., Колініченко А., Свистак М., Шостак О.,Гамідова А., Дюгованець Я.

***

А 14-15 грудня вже дівчата старшої вікової групи СДЮСШОР з гандболу «Карпати» 2002-2003 р.р.н під керівництвом Калуцької М.В. та Зубанич В.М. мірялися силами з дівчатами Тернопільського «Економуніверситету» у рамках Чемпіонату України серед жіночих команд вищої ліги.

У першому матчі закарпатки налаштовувались на самовіддану боротьбу і після першої 30-ти хвилинки йшли на перепочинок з рахунком 14:13 на свою користь. А другий тайм, чи то розслабились, чи то досвіду не вистачило і програли 29:37.

Після поразки був проведений детальний аналіз помилок і на другу гру сдюсшорівки готувались ще краще. Вся гра була надзвичайно напруженою, то попереду були ужгородки, то вперед виходили тернопільські спортсменки, але другу перемогу наші дівчата не хотіли віддавати суперницям. 28:25 на нашу користь!

Великий вклад у перемогу внесли капітан Гававка Анна, яскраву гру продемонструвала Петрів Аліса, яка забила 8 голів у переможній грі, воротар – Чирська Наталія, кутова – Пейк Діана, лінійна – Матьовка Ольга.

Для ужгородських дівчат у 2018 році це були останні змагання. Продовження сезону 2018-2019 року починається з лютого 2019 року. Побажаємо сдюсшорівкам успішно, з медалями, завершити цей сезон.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат