На думку вболівальників Сергій М’якушко – кращий гравець «Говерли» першої половини сезону

25.02.2015 14:22 СПОРТ

На сайті ФК "Говерла" впродовж зимового міжсезоння проводилося опитування серед уболівальників щодо визначення кращого гравця літньо-осінньої частини сезону 2014/2015.


На думку вболівальників кращим футболістом у лавах нашої команди став півзахисник Сергій Мякушко. У цьому сезоні Сергій у складі ужгородської команди провів 10 матчів (8 – у Чемпіонаті та 2 – у Кубку України) та забив 3 голи (2 – у Чемпіонаті, 1– у Кубку України).

Загалом за Мякушка проголосували 315 читачів сайту. На друге місце вболівальники вивели воротаря команди Максима Коваля, який здобув 278 голосів. На третьому – досвідчений нападник – Максим Шацьких (139 голосів).

До речі, півзахисник їздив на тренувальні збори з київським "Динамо", однак продовжить грати за "Говерлу". "Весняну частину сезону буду грати за Говерлу. Зараз було пару вихідних, а сьогодні їду в Ужгород і з завтрашнього дня почну тренуватися", - розповів Сергій про свої подальші плани. "Говерла - хороший варіант для оренди, так як я вже знаю тренера і колектив. До того ж команда грає в Прем'єр-лізі, а там можна отримати хороший досвід, що і потрібно молодому гравцеві", - вважає футболіст. Орендний контракт з Говерлою у Сергія Мякушко розрахований до літа. У першій частині сезону Мякушко відіграв вісім матчів, забив два м'ячі і віддав дві гольові передачі.

ТЕГИ : ФК Говерлапрем’єр-ліга

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат