Футболістам «Севлюша» вручили бронзові медалі

Василь Вишнянський 26.11.2014 15:55 СПОРТ

 

У ресторані «Виноградів» цього вівторка урочисто нагороджували та вшановували бронзових призерів обласної футбольної першості у вищій лізі – гравців та тренерський штаб ФК «Севлюш». З такої нагоди сюди прибули перший заступник голови федерації закарпатського футболу Іван Дуран та голова комітету першої ліги цієї громадської організації Віктор Качур.

— Головна виноградівська команда – одна з найбільш стабільних у області, - відзначив Іван Дуран.- Вона більше двох десятиліть виступає у вищій лізі. За цим показником з нею не можуть рівнятися ні Свалява, ні Середнє, ні Мукачево ні, тим паче, «Берегвідейк», який взагалі кудись пропав. Тому дещо дивним виглядає той факт, що тільки зараз виноградівці нарешті пробилися до трійки призерів чемпіонату.

А ще обласний футбольний функціонер зазначив, що «Севлюш» завжди був міцним горішком для будь-якого суперника. Жодна з команд не почувається упевнено, коли виходить на поле виноградівського стадіону.

Цей сезон для команди був доволі напруженим, чемпіонат- важким. У три кола команда ще ніколи не грала,   і в цьому полягала головна складність першості.   Та команда проявила   наполегливість   і тому досягла потрібного результату,- каже головний тренер   Іван Білак-молодший.- А якби ще не прикра втрата очок у Довгому, то ми були би сьогодні на другій сходинці турнірної таблиці.

Важливим чинником успіху «Севлюша» є цілеспрямована робота з молодіжним складом команди. Тут на перших ролях досвідчений фахівець, тренер ДЮСШ Іван Білак –старший. Саме завдяки йому севлюські юнаки завоювали срібні медалі чемпіонату. Та, найголовніше, вони стали надійним джерелом, з якого другий рік поспіль черпає сили і   суттєво оновлюється доросла виноградівська команда.

- Очолити юнацьку команду мене попросили самі діти. Перед чемпіонатом я не ставив перед ними якихось мега-завдань,- поділився секретами успіху Іван Білак-старший.- Та ці діти у процесі чемпіонату з кожною грою набавляли і радували нас на очах. Уявіть собі, в семи останніх іграх вони пропустили тільки три м’ячі у ворота. І цілком закономірно   стали срібними призерами чемпіонату.

Медалі, грамоти і дипломи призерам обласної першості вручили виноградівський міський голова Степан Бочкай, почесний президент ФК «Севлюш» Іван Бушко та представники закарпатської футбольної федерації. Подяками були відзначені також меценати футбольного клубу, зокрема, Владислав Поляк, Герман Розентал, Йосип Фозекош, Юрій Довбак, Йосип Фізеші.


Читайте також
Срібним призером Вищої ліги стає команда з Ужгородщини, бронзовим — із Виноградівщини

Василь Вишнянський

ТЕГИ : чемпіонат закарпаттяфк севлюш

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат