Фехтування. Турнір найсильніших виграє представниця Ужгорода

Катерина Годунова, НФФУ 25.11.2014 15:02 СПОРТ

18 листопада в Ужгороді відбувся юніорський турнір найсильніших з фехтування на рапірах пам'яті МС СРСР Ковач П.О., у якому взяли участь 46 спортсменок з різних регіонів України, а також гості з Молдавії.


Серед дівчат найсильнішою виявилася Алина Рапинець з Ужгорода, яка завдяки своїй перемозі очолила всеукраїнський рейтинг дівчат юніорок.

У півфіналі Аліна одержала верх над представницею Миколаєва Анастасією Копицею з рахунком 15:7, і, таким чином, одержала можливість боротися за золоту нагороду. Другий півфінал був практично ідентичним, адже за право брати участь у золотому матчі також боролися представниці Миколаєва й Ужгорода – Кристина Рапинець (Ужгород) і Анастасія Кляшторна (Миколаїв). Як і у першому півфіналі, сильніше виявилася спортсменка з Ужгорода, вигравши в суперниці з рахунком 15:13.

Фінал же був більш драматичним, адже у "золотому" двобої зустрілися дві сестри – Кристина й Аліна Рапинець. В цьому протистоянні перемогла Аліна з рахунком 15:11,тим самим підтвердивши своє лідерство.

Катерина Годунова, НФФУ

ТЕГИ : фехтуванняКристина Рапинецьаліна рапинець

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат