Футбол. «Тиса» не змогла знайти вагомих аргументів для «Колоса»

Євген Свищо для rionews 21.07.2014 20:23 СПОРТ

Пропонуємо вашій увазі огляд-аналіз 4-го туру чемпіонату Виноградівського району серед дорослих складів першої ліги. Відзначаємо доволі високу результативнісь від гостей – 1.75 гола за поєдинок (при середньому показнику сезону – 1.56 м'яча за матч).

Головна сенсація сталась у Великих Ком’ятах, де всі очікували на мінімальну перемогу новосільців або нічию. Та «Колос», завдяки голам Володимира Мізуна, Романа Котіша та Михайла Алексика, здобув дебютну звитягу в сезоні, а «Тиса» втратила перші виїзні залікові бали.

Ще одна несподіванка сталась у Веряці, де «Боржава» мала мінімально перемагати місцеву «Скалу», та не зуміла цього досягти і втратила перші очки.

Мирової ми очікували від іншої битви фаворитів у Неветленфолу. Та «Олешник» не зміг нав’язати боротьби господарям і зазнав дебютної поразки. Найпередбачуваніше завершилась гра в Перехресті, де місцевий дебютант ліги хоча й поступився, однак зумів забити перший домашній гол у сезоні. Перемогу підвиноградівцям принесли дубль Олександра Керечана та гол Василя Василинця.

У поточній таблиці, за наслідками 4-го туру, сталось кілька змін. Найбільшого прогресу досяг «Неветлен», який піднявся на три місця. Головним невдахою став «Олешник», який опустився на дві сходинки. Один крок униз зробила «Тиса».

Результати 4-го туру: «Колос» Великі Комяти – «Тиса» Нове Село – 3:2, «Скала» Веряця – «Боржава» Боржавське – 2:2, «Неветлен» Неветленфолу – «Олешник» – 4:0, «Перехрестя» – «Ардовець» Підвиноградово – 1:3.

Турнірне положення команд: «Ардовець» – 10 очок (14:5), «Неветлен» – 7 (8:1), «Боржава» – 7 (9:3), «Олешник» – 7 (10:7), «Тиса» – 6 (7:9), «Колос» – 5 (6:6), «Скала» – 2 (4:9), «Перехрестя» – 0 (2:10), «Шаланки» – 0 (4:14). «Неветлен», «Боржава», «Перехрестя» та «Шаланки» мають на матч менше.

Євген Свищо для rionews

ТЕГИ : чемпіонат виноградівщини

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат