Футбол. «Реал» — «Баварія» (Анонс)

спорт.уа 23.04.2014 16:46 СПОРТ

Сьогодні відбудеться матч 1/2 фіналу Ліги чемпіонів.

Після «Шальке» і «Боруссії» «Реал» чекає третій німецький суперник поспіль - мюнхенська «Баварія». На цей раз мадридців очікує найсерйозніше випробування. Випробування чинним володарем титулу, ймовірно, найсильнішою в світі клубною командою. Загалом, якщо врахувати, що і «Реал» в цьому сезоні все таки «Королівський клуб», то стане ясно, що перед нами сьогодні постане протистояння, місце якому в фіналі, а не в 1/2 турніру. Справжня битва титанів.

Отже, в рамках внутрішньонаціональних турнірів команди останнім часом грали таким чином. «Реал» 16-го квітня став володарем Кубка Іспанії, обігравши в фіналі «Барселону» 2:1. «Баварія» на вихідних здолала в гостях аутсайдера Бундесліги «Айнтрахт» з Брауншвейга 2:0 - результат, здавалося б, цілком логічний, якщо забути про те, що попередні матчі чемпіонату команда Пепа Гвардіоли, рекордно рано оформила чемпіонство, відверто провалила, взяти хоча б 0:3 в рідних стінах від «Боруссії» (Д), або історичну поразку від «Аугсбурга» 0:1.

Під питанням участі в матчі баварця Давида Алаби, який пропустив суботній матч через хворобу. Тьяго Алькантара, Дієго Контенто і Джердан Шачирі травмовані і в Мадриді точно не зіграють. Мануель Нойєр, як і Алаба, не грав з «Айнтрахтом» - у голкіпера пошкодження литкового м'яза, - але проти «Реала», очевидно, на поле вийде.

У «Реалі» під питанням участь Кріштіану Роналду, який не грав з 2-го квітня. Марсело, у якого була травма заднього м'яза стегна, за словами Анчелотті, почне матч на лаві запасних, тому що поки не готовий на 100 %. Альваро Арбелоа і Хесе Родрігес знаходяться в лазареті з ушкодженнями коліна.

Відзначимо, наостанок, що статистика цілком на боці «Баварії». Клуби раніше п'ять разів зустрічалися в півфіналі Кубка чемпіонів. На рахунку німців чотири перемоги (1976, 1987, 2001, 2012), а ось «Реал» взяв верх лише одного разу - в 2000-му році.

1/2 фіналу
22 квітня, вівторок: «Атлетико» — «Челсі» — 0:0.
23 квітня, середа: «Реал» — «Баварія» (21.45. «Футбол 2»).

Матчі у відповідь відбудуться за тиждень.

спорт.уа

ТЕГИ : Ліга чемпіонів

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат