Закарпатці успішно виступили у відкритому Кубку Львівської області зі спортивного орієнтування (Фото

Олександр Цепурдей 23.04.2014 16:22 СПОРТ

 

Більшість з юних вихованців мукачівського клубу «Товариш» повернулися додому з нагородами.

До програми змагань входили перегони на середніх дистанціях, що проводилися у Сихівському лісі та гонки на спринтерських трасах у Стрийському парку. Серед наймолодших спортсменів (не старших 12 років) на середній дистанції найкращі результати серед хлопчиків показали мукачівці Владислав Цепурдей (гімназія), Михайло Годович (ЗОШ № 10) та Євген Хоронжук (НВК «Первоцвіт»). Наступного дня Євген здобув «срібло» у спринті, а його товариші Артем Паук і Михайло Годович (обидва з ЗОШ №10) фінішували відповідно четвертим та п’ятим.

Серед дівчат цього віку обидва дні трійка призерів залишалася незмінною: переможницею стала львів’янка Юлія Мартинів, а срібною та бронзовою призерками – сестри Ніна та Катерина Цепурдей з мукачівської гімназії.

В змаганнях юніорок чемпіонкою в обох видах програми стала мукачівка Наталія Шозда з ЗОШ № 6, а Ніна Расчупкіна – тренер клубу «Товариш» – перемогла в «майстерській» категорії на середній дистанції та фінішувала другою у спринті.

Серед чоловіків – майстрів спорту чемпіоном на обох дистанціях став львів’янин Ярослав Пажух, так само двічі з другим часом фінішував випускник «Товариша» Сергій Бабич, а його колишні одноклубники Олександр Касьянов та Сергій Расчупкін у спринті показали відповідно 5 і 6 результати.

Олександр Цепурдей

ТЕГИ : орієнтування

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат