Футбол. «Атлетико» — «Челсі» (Анонс)

спорт.уа 22.04.2014 17:01 СПОРТ

Сьогодні відбудеться перший півфінальний матч ЛЧ-2013/2014.

Минуло фактично два роки з того моменту, коли ці дві команди зустрічалися між собою. Цікаво, що зустріч ця була також найвищого рівня, у фіналі Суперкубка, в якому «Атлетико» в якості володаря кубка Ліги Європи вдалося святкувати перемогу з рахунком 4:1, а хет-трик в тому матчі на свій рахунок записав Радамель Фалькао.

Через два роки «Атлетіко» став ще сильніше, а «Челсі», змінивши двох тренерів, вийшло на новий якісний рівень, який дозволяє боротися за найвищі місця як у в Європі так і в Англії.

Всього команди до цього поєдинку зустрічалися між собою три рази. У 2009-му році «Челсі» в розіграші Ліги чемпіонів на своєму полі святкував велику перемогу 4:0, завдяки дублю Саламона Калу і голам Френкі Лемпарда і автоголу Переа. У цьому ж розіграші групового етапу в Мадриді «Атлетико» вдалося відстояти нічию 2:2, а голами в цьому поєдинку відрізнялися Кун Агуеро і Дідьє Дрогба. А далі був вищезгаданий фінал Суперкубка.

Дієго Сімеоне, головний тренер «Атлетіко»: «У нас багато схожого з «Челсі». Наші команди пропустили менше за всіх у своїх чемпіонатах. Обидві команди добре обороняються, обидві віддають перевагу швидкій атакуючій грі. І ми, і вони сильні при «стандартах».

Жозе Моуріньо, головний тренер «Челсі»: «Це півфінал Ліги чемпіонів, будь-який гравець і тренер бажають взяти участь у подібному поєдинку. До цієї стадії доходять тільки дуже хороші команди, без винятків. Оскільки тут грає «Атлетико», значить, це хороша команда. Ми з повагою ставимося до суперника. Ми його вивчили і проаналізували».

1/2 фіналу
22 квітня, вівторок: «Атлетико» — «Челсі» (21.45. «2+2»).
23 квітня, середа: «Реал» — «Баварія» (21.45. «Футбол 2»).

Матчі у відповідь відбудуться за тиждень.

В Інтернеті трансляцію поєдинка можна подивитися тут.

Для прийому трансляцію через супутникову антену, потрібно розкодувати канал "2+2". Ключі та інструкція їхнього введення тут.

спорт.уа

ТЕГИ : Ліга чемпіонів

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат