Футбол. "Говерла" — "Іллічівець" (Анонс)

18.04.2014 19:48 СПОРТ

19 квітня, субота, в рамках 26-го туру ужгородці приймають «Іллічівець». Посеред тижня обидві команди грали на виїзді і засмутили господарів з однаковим рахунком 1:0. По-своєму це вагоме досягнення для кожної зі сторін, адже «Іллічівець» повернувся до десятки найкращих, а «Говерла» має тепер лише теоретичні шанси на пониження у класі.



Зазвичай в Ужгороді ці команди виявляють непоступливість та скупість на голи. Не варто очікувати чогось нового і цього разу, адже саме це – фірмовий стиль Миколи Павлова, надійний захист – це те, про що мріє і до чого прагне В’ячеслав Грозний. Нарешті саме у такому дусі проходила зустріч першого кола, де закарпатцям пощастило не лише здобути перші очки і перемогу, але навіть забити прем’єрний м’яч у Маріуполі. Тому зрозуміло, що нинішній візит приазовців матиме конкретну мету – реванш. До того ж вони не страждають на комплекс чужого поля, і у поточному турнірі здолали господарів у різних містах вже 4 рази. Певною проблемою для «Говерли» може стати відсутність двох провідних дискваліфікованих виконавців, однак команда володіє досить довгою лавою запасних, тож з цим питанням тренерський штаб все має вирішити.

У першому колі закарпатський клуб переміг 1:0. Гол забив Кочіш. Кочіш та Лисицький дискваліфіковані на домашній матч.

В цілому, в рамках чемпіонатів України команди зустрічалися між собою 15 разів, статистика свідчить про перевагу маріупольського клубу: +4=3–8. Голи: 14:24.

26-й тур
19 квітня, субота:

«Говерла» — «Іллічівець» (14.00. «Футбол 2»),
«Шахтар» — «Металург» (Д) (17.00. «Футбол 1»).
20 квітня, неділя:
«Таврія» — «Карпати» (14.00. «Футбол 2»),
«Волинь» — «Зоря» (15.00. «2+2»),
«Металург» (З) — «Металіст» (17.00. «Футбол 1»),
«Динамо» — «Ворскла» (17.00. «2+2»),
«Чорноморець» — «Дніпро» (19.30. «Футбол 1»).

ТУРНІРНЕ СТАНОВИЩЕ

ТЕГИ : ФК Говерлапрем’єр-ліга

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат