На Закарпатті стартувала акція "Нагодуй птахів взимку"

04.12.2018 13:41 СОЦІО

 

Закарпатські лісівники розпочали традиційну акцію “Нагодуй птахів взимку”. Цього року старт благодійної кампанії розпочав Ужгородський держлісгосп, працівники якого завітали до вихованців Закарпатського обласного еколого-натуралістичного центру.

Мета щорічної акції “Нагодуй птахів взимку”, не тільки допомогти пернатим у зимовий період року, але й в такий спосіб намагатись прививати любов підростаючого покоління до природи. Жити в гармонії з природою, як ніхто інші, знають учні еколого-натуралістичного центру, які вже багато років поспіль співпрацюють із закарпатськими лісівниками.

Із собою лісівники принесли 50 комплектів годівничок. Для більшої зацікавленості дітей, останні самостійно намагались зробити годівничку, якою в подальшому будуть розпоряджатись самі. Більше того, під час творчого процесу, учні мали нагоду почути основні правила якісної підгодівлі пернатих з годівнички.

Загалом участь у акції взяло 25 дітей, серед яких учні Ужгородської школи-інтернат. Після того як годівнички були готові, кожен із них мав нагоду взяти її із собою та розмістити на дереві. Надалі ж діти доглядатимуть за годівничко, дивитимуться аби там завжди був корм для птахів.

Надалі закарпатські лісівники планують продовжувати акцію і в інших районах області, аби залучити якомога більше дітей, адже гасло цьогорічної акції “Врятуємо птахів – врятуємо ліс”.


Пресслужба ЗОУЛМГ

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат