Закарпатські рятувальники відзначили дівчину, яка під час пожежі врятувала своїх чотирьох братів та

У ДСНС України у Закарпатській області 28.11.2018 17:51 СОЦІО

 

28 листопада працівники Рахівського районного відділу Управління ДСНС України у Закарпатській області навідалися з подарунками в гості до помешкання, де зараз тимчасово проживає сім’я погорільців із с. Кобилецька Поляна.

Рятувальники виконали приємну місію, а саме: нагородили подякою та подарували 11-річній Соні мобільний телефон. Дівчинка під час пожежі у власному будинку винесла з вогню своїх чотирьох молодших братиків та сестричок.

Це сталося 25 листопада у с. Кобилецька Поляна Рахівського району. Загорівся житловий будинок. На час виникнення пожежі, в помешканні знаходилося п’ятеро дітей. Батьки ж того дня поїхали у справах до райцентру. Ввечері, коли діти вже вкладалися спати, найстарша з дітей, 11-річна Соня, відчула запах горілого, що доносився із сусідньої кімнати. Відкривши двері, вона зрозуміла, що горить їхня дерев’яна хата. Багато часу для роздумів у дівчинки не залишалося, а головне дитина не розгубилася та почала діяти. Усвідомивши, що вогонь вже відрізав шлях до виходу з помешкання, Соня негайно почала проводити евакуацію своїх братиків і сестричок через вікно. Після того як усі неповнолітні, наймолодшому лише виповнилося два роки, опинилися в безпеці дівчинка і сама вискочила на свіже повітря.

У ДСНС України у Закарпатській області

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат