У Мукачівському прикордонному загоні — новий керівник    

admin 05.03.2015 16:00 СОЦІО

Відтепер полковник Юрій Олексійович Ковтун очолює Мукачівський прикордонний загін. Представити його першим особам Закарпатської області та керівникам правоохоронних і силових відомств краю приїхав генерал-майор Валерій Гресько – начальник Західного оперативного управління Державної прикордонної служби України.

Полковник Юрій Ковтун розповів про себе, що народився в Черкаській області, проходив службу у Західному регіональному управлінні Державної прикордонної служби України, у тому числі 4 роки служив на Закарпатті – у Мукачівському прикордонному загоні. "Головною задачею вважаю дотримання продуктивних стосунків, спрямованих на захист кордонів, розраховую на співпрацю з обласною владою та органами місцевого самоврядування", - сказав пан полковник.
Його попередник на посаді полковник Вадим Ченчик, який вирушає на службу із захисту кордону в Харківську область, подякував керівнику області за допомогу в той нелегкий час, який випав як на долю прикордонної служби, так і загалом країни. Він відзначив: "Рівень взаємодії із за4карпатською владою на голову вищий, ніж у інших регіонах України, де доводилося служити. Спасибі вам за це, сподіваюся, що ваша співпраця з новим керівником буде не менш якісною".
Відтак голова ОДА Василь Губаль, маючи нагоду спілкування з представниками правоохоронних органів краю, у тому числі і прикордонниками, наголосив на потребі чесної праці на службі державі. "Закликаю вас зняти всі можливості для корупційних явищ у вашій службі. За вами, силовиками, і в першу чергу прикордонниками - тими, хто зустрічає і закарпатця-трударя, який вертається додому, і гостя з-за меж країни – оцінюють і державу. Припинімо все те, що може нас ганьбити. Як голова ОДА, запевняю і вас, і громаду: я не маю "особливих" завдань і доручень, пов’язаних з корупцією, я скасував так званий "губернаторський податок", ми працюємо відверто і прозоро. Єдине, що мене цікавить на цій посаді - це Закарпаття і Україна, й на це я орієнтую свою команду та до цього закликаю і вас", - сказав Василь Губаль.
Своєю чергою, голова Закарпатської обласної ради Володимир Чубірко теж наголосив на потребі протидії як корупції, так і тим явищам, які загрожують безпеці краю та країни, подякував за службу попередньому начальнику Мукачівського прикордонного загону та висловив сподівання на співпрацю з новим.
Відтак керівництво області разом з представникам правоохоронних та силових структур обговорило питання життя краю в особливий період – пов’язані із проведенням мобілізації та АТО, підтримкою фронту.
Прес-служба Закарпатської ОДА

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат