За «безпечними» знаннями - в гості до рятувальників

admin 28.05.2015 16:20 СОЦІО

Закарпатські рятувальники завжди радо зустрічають гостей, особливо коли до них навідуються школярі. Таке спілкування з учнями вкрай важливе та пізнавальне для підростаючого покоління, адже дітлахи не лише отримують необхідні знання щодо правил безпечної життєдіяльності, а й на власні очі можуть побачити життя закарпатських вогнеборців зсередини.

Так, 28 травня до рятувальників Ужгорода та Сваляви знову завітали вихованці місцевих навчальних закладів. Бійці 14-ї державної пожежно-рятувальної частини, що в обласному центрі, провели екскурсію для другокласників місцевої ЗОШ №19. А  школярі 2-3-х класів зі Свалявського навчально-виховного комплексу №12 гостювали в пожежників ДПРЧ-9.
Насамперед рятувальники продемонстрували дітям основні та спеціальні пожежні автомобілі, які зараз знаходяться на бойовому чергуванні в підрозділах. Також школярам показали спорядження вогнеборців і дали приміряти на себе засоби захисту органів дихання. Бажаючі могли посидіти в пожежному автомобілі й відчути себе справжніми рятувальниками.
Крім цього, бійці ДСНС застерегли дітей від необережного поводження з вогнем. Особлива увага малечі акцентувалася на небезпеці, яку несуть в собі ігри з сірниками. Також учням нагадали, що у випадку пожежі слід дзвонити за номером 101, але в жодному разі не варто робити цього заради розваги. Адже це може відволікти вогнеборців від насправді важливого виклику.
 
 
У ДСНС України у Закарпатській області

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат