Щадей збирає депутатів проти Погорєлова, а ужгородці - мітинг

admin 26.11.2014 15:05 СОЦІО

"Ужгород вставай!!!   Погорєлов сидів 7 років у в'язниці за хабар. Суд повернув нам зека!", - йдеться у повідомеленні спільноти "Євромайдан Ужгород" у соцмережі Фейсбук.

Сьогодні, 26-го листопада, о 15:00 ужгородці зберуться біля міської ради на пл. Поштовій, аби висловити протест щодо рішення суду.

Тим часом також у Фейсбуці протест проти повернення Погорєлова висловив його колишній поплічник і колишній в.о. мера   Віктор Щадей. Він заявив, що починає збір підписів для проведення позачергової сесії міської ради з питання про відставку нового старого мера Ужгорода Віктора Погорєлова.

Депутат досить багатослівно висловив свою думку про «мерськ ротації» у місті та додав: «Я, як депутат міської ради, починаю збір підписів за проведення позачергової сесії з питанням щодо відставки Погорелова»

Також В. Щадей повідомив, що колишній керуючий справами міськвиконкому Олександр Волосянський «подає позов з вимогою скасувати це рішення». Очевидно, йдеться про рішення суду, яким сьогодні, 25 листопада, скасовано рішення Ужгородської міської ради від 24 лютого 2014 року про дострокове припинення повноважень міського голови Віктора Погорєлова, пише Заголовок.


admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат