11 мільйонів гривень зібрала податкова з берегівчан за 3 місяці

admin 23.04.2014 11:40 СОЦІО

Як повідомив начальник Берегівської ОДПІ Василь Пацкан, наповнення бюджетів усіх рівнів та високоякісне сервісне обслуговування платників – це ключові завдання, які виконують працівники територіального органу Головного управління Міндоходів у Закарпатській області.

За 3 місяці 2014 року Берегівська ОДПІ забезпечила надходження податків та зборів до Державного бюджету в сумі 11 млн. гривень.

Основними платежами, які формують Державний бюджет, є податок на прибуток, податок на додану вартість та акцизний податок.

З початку року до Держказни надійшло 4,8 млн. грн. податку на прибуток, що на 15,9% більше відповідного періоду минулого року, додатково надійшло 700 тис. грн. Надходження по податку на додану вартість склали 3,6 млн. грн., приріст склав 141,2 відсотки, додатково надійшло 1 млн. грн. Акцизного податку надійшло 1,5 млн. грн., що на 52,4 відсотки або на 0,1 млн. грн. більше, ніж у минулому році.

До місцевих бюджетів надійшло 15,9 млн. грн., в тому числі від платників міста надійшло 9,5 млн. грн., а від платників району – 6,4 млн. грн. Традиційно формують місцеві скарбниці податок на доходи фізичних осіб, якого за цей період сплачено 11,1 млн. грн., плата за землю – 1,3 млн. грн., єдиний податок – 2 млн. грн.

– Такі результати досягнуті, перш за все, за рахунок висококваліфікованої, сумлінної та напруженої роботи працівників Берегівської ОДПІ та наших партнерів – платників податків, надходження від яких з кожним роком зростають, – зазначив начальник Берегівської ОДПІ Василь Пацкан.

admin


За матеріалами Берегівської ОДПІ Головного управління Міндоходів у Закарпатській області

ТЕГИ : податкиМіндоходів

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат