Міндоходів нагадало, коли закарпатці мають сплатити єдиний податок

admin 18.04.2014 11:33 СОЦІО

День сплати єдиного податку, а також сплата та подання звітності з ЄСВ.

Головне управління Міндоходів у Закарпатській області нагадує, що суб’єкти господарювання, які працюють за спрощеною системою оподаткування і обрали для себе І та ІІ групи, повинні здійснити сплату авансових внесків з єдиного податку до 18 числа поточного місяця.

Фізичні особи-підприємці, які обрали спрощену систему оподаткування, сплачують за себе єдиний внесок на загальнообов’язкове державне соціальне страхування щокварталу до 20 числа місяця, що настає за кварталом, за який сплачується єдиний внесок. Таким чином, граничним терміном сплати єдиного внеску за 1 квартал поточного року буде 22 квітня 2014 року.

Юридичні, фізичні особи-підприємці, фізичні особи та інші, які використовують працю фізичних осіб на умовах трудового договору сплачують єдиний соціальний внесок разом з кожною виплатою заробітної плати, на суми якої нараховується ЄСВ, але не пізніше 20 числа місяця, що настає за звітним.  

Також звертаємо увагу, що юридичні, фізичні особи-підприємці, фізичні особи та інші, які використовують працю фізичних осіб на умовах трудового договору – щомісячно протягом 20 календарних днів, що настають за останнім днем звітного місяця подають звітність з ЄСВ. Відповідно, за березень поточного року граничний термін подання зазначеної звітності буде 22 квітня 2014 року.

admin


За матеріалами інформаційно-комунікаційного відділу Головного управління Міндоходів у Закарпатській області

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат