Позачергова сесія міськради: Виплати медикам, медкомісії військкомату та непритомний депутат

10.05.2020 17:40 РАТУША

У четвер, 7 травня, депутати міської ради Ужгорода внесли зміни до програми додаткових гарантій соцзахисту.

Депутати додали ще одну категорію людей, котрі можуть отримати соціальну допомогу з міського бюджету — це місцеві медики, котрі на роботі захворіли на Covid-19. Такі медики мають особисто звернутися із заявою до міської ради, надати пакет документів, зокрема, виписку з медзакладу з підтвердженим діагнозом Covid-19. У такому разі медперсонал може розраховувати на допомогу до 5 000 гривень.

Як пояснюють у міськраді, рішення прийняли у зв’язку зі збільшенням кількості медиків, у яких підтверджено Covid-19. Нагадаємо, станом на четвер в Ужгороді захворіли на коронавірусну інфекцію 222 ужгородця, серед яких 58 лікарів.

На сесії депутати також затвердили нову програму фінансування роботи медичної комісії при міському військкоматі. Програма розрахована на 4 роки. На її втілення передбачено понад 18 мільйонів гривень.

Ці гроші підуть на оплату роботи медикам, транспортні витрати, придбання матеріалів для лабораторних досліджень та медикаменти. На 2020 рік із міського бюджету виділять для медичної комісії 4,5 мільйона гривень.

У процесі роботи сесії одному з депутатів раптово стало погано — судячи з трансляції сесії, він знепритомнів. Депутата забрали медики «швидкої» допомоги просто з сесійної зали. У чоловіка раптово стався напад. Роботу сесії згодом відновили.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат