Сесія міськради: Відшкодування за перевезення пільговиків, ОСББ та скандальні рішення

16.11.2019 17:55 РАТУША

На сесії Ужгородської міської ради було гаряче. Вже традиційно містяни активно відстоюють свої позиції про наболіле. Цього разу мешканці ОСББ «Керченське-Ужгород» протестували щодо винесення питання продажу приміщень в будинку, де раніше діяли гуртки для дітей. Також вкотре представники ОСББ «Унгварський» наполягають на реалізації проекту, який виграв конкурс Громадських ініціатив ще у 2016 році.

Міський голова пообіцяв не чіпати дитячі приміщення та побудувати спортмайданчик у 2020 році.

На засіданні заслухали звіт керівника місцевої прокуратури та розглянули майже 90 питань порядку денного. Серед них було затверджено Програму підтримки діяльності інститутів громадянського суспільства міста соціального спрямування на 2020 рік. На це передбачено 200 тис.грн.

Затвердили і Програму фінансування видатків на житлово-комунальні послуги Почесним громадянам Ужгорода на 2020 рік, на неї заплановано 300 тис. грн.

Підтримали депутати й Програму фінансування видатків на компенсаційні виплати за пільговий проїзд автомобільним транспортом на міських автобусних маршрутах загального користування у м. Ужгороді на 2020 рік.

Метою Програми є відшкодування перевізникам за перевезення пільговиків на міських автобусних маршрутах загального користування. Передбачено за Програмою 25 млн. грн.

Цікаво також, що депутати підтримали рішення про здійснення у 2019 році місцевого запозичення до бюджету міста — отримання кредиту від Укргазбанку. Гроші потрібні для проведення капітального ремонту та реконструкції міських шляхів. Планується укладення кредитного договору на 14 млн. 430 тис. грн. терміном на рік із можливістю дострокового погашенням.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат