В Ужгороді змагалися «швидкі»

07.06.2019 16:34 РАТУША

В обласному центрі Закарпаття вдесяте проходили Всеукраїнські змагання бригад екстреної медичної допомоги за міжнародної участі «Закарпатські медичні ралі-2019».

Минулого року бригада Закарпатського територіального центру екстреної медичної допомоги посіла перше місце в аналогічних змаганнях, які проходили на Черкащині. Тому цьогоріч конкурс приймала область-переможниця.

Аби продемонструвати майстерність і фахову підготовку, конкурсні завдання виконували 43 команди — з усіх областей України та закордоння (Румунії, Литви, Словаччини, Польщі). Це — бригади від обласних центрів екстреної медичної допомоги та медицини катастроф, студентські команди, фахівці приватних центрів екстреної медичної допомоги.

«Цю справу треба любити! Тоді будеш виконувати її на совість, — розповідає один із учасників, Євген Юрченко з Донеччини. — А такі змагання дуже допомагають на викликах, бо ми готуємося, покращуємо показники, час приїзду скрочується. Взагалі тут спілкуємося з колегами, обмінюємося досвідом».

Кожна з команд-учасниць у ситуаціях, максимально наближених до реальних завдяки візуалізації травм, виконувала 14 різних завдань, судді враховували швидкість та якість реагувань. Змагання також проходили з метою створення уніфікованої медичної допомоги на території України, розповів Віталій Кирилюк, організатор та головний суддя змагань.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат