Відкриті люки: В Ужгороді люди травмуються через відкриті зливові системи та люки

30.11.2018 13:54 РАТУША

Щодня люди наражають себе на небезпеку через вiдкритi каналiзацiйнi люки, а інколи й падають у них. Часто ями засипані листям, подекуди сміттям і людям не видно, що люк — відкритий... Таким чином люди падають і травмуються у півметрових люках.

Інколи трапляються випадки, коли немає відповідального за шахти. До прикладу, так сталося у серпні минулого року, коли інвалід із поганим зором провалився у люк і травмувався. Тоді не змогли знайти крайнього, бо шахта нібито належала фірмі з телефонних комунікацій, яка вже не функціонувала. У місті люків можна знайти ледь не на кожній вулиці, і добре, якщо перехожі бодай якось позначають небезпечні місця — автомобільними шинами, гілками з дерев чи самотужки перекривають дошкою.

Вартість одного чавунного, кажуть у міськраді — 1500 грн., пластмасового — 500 грн. Чиновники кажуть, що цьогорiч замiнили 150 люкiв, але вони довго не стоять: люди їх ... крадуть. У полiцiї кажуть, що кiлькiсть крадiжок люкiв зменшилася, але розкрити їх непросто — з 37 справ розкрили тiльки 6.

Юристи радять, якщо ви впали у вiдкритий люк та травмувалися, викликайте «швидку» та одразу пишіть заяву до полiцiї.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат