Проїзд у маршрутці знову подорожчає

27.02.2015 13:56 РАТУША

Перевізники знову невдоволені. Асоціація перевізників наскаржилася міському голові на те, що ціна на паливно-мастильні матеріали зросла, відтак два маршрути — це №№ 5,7, які працюють на дизпаливі, можуть узагалі припинити роботу, а тому слід підвищувати вартість міського проїзду.


Це попри те, що повертаючись на посаду мера, Погорєлов слізно обіцяв ужгородцям переглянути тарифи на воду, вивезення сміття і міський проїзд.

Запропоновану перевізниками нову вартість проїзду розглянуть відповідні служби міської ради, Антимонопольний комітет, винесуть на громадські слухання. Насамперед перевізники вирішили зустрітися з журналістами. Ужгородське АТП 12107, «Шик-транс», «Паннонія», «Ужтранс», приватні підприємці-перевізники озвучать власну позицію щодо необхідності підвищення тарифів на проїзд у громадському транспорті Ужгорода, розкажуть про підсумки наради з міською владою, а також представлять розрахунки вартості перевезень і обгрунтування тарифів, про що ми повідомимо детальніше.

Як саме врахують ті обставини, що переважна більшість транспортних одиниць, які перевозять пасажирів, їздять на газі, що відстані між зупинками тривають усього по кілька хвилин й ужгородський транспорт уже подорожчав до ціни, яку у великих містах, як-от Київ, де відстані суттєво більші, нещодавно тільки ввели — дізнаємося невдовзі.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат