Кіно в Ужгородській міськраді триває: Щадей збирає підписи проти Погорєлова

admin 26.11.2014 09:22 РАТУША

Екс-виконуючий обов’язки мера Ужгорода, нині – депутат міської ради Віктор Щадей заявив, що починає збір підписів для проведення позачергової сесії міської ради з питання про відставку нового старого мера Ужгорода Віктора Погорєлова.

Про це Віктор Щадей повідомив на своїй сторінці у Фейсбук. Депутат досить багатослівно висловив свою думку про «мерськ ротації» у місті та додав: «Я, як депутат міської ради, починаю збір підписів за проведення позачергової сесії з питанням щодо відставки Погорелова»

Також В. Щадей повідомив, що колишній керуючий справами міськвиконкому Олександр Волосянський «подає позов з вимогою скасувати це рішення». Очевидно, йдеться про рішення суду, яким сьогодні, 25 листопада, скасовано рішення Ужгородської міської ради від 24 лютого 2014 року про дострокове припинення повноважень міського голови Віктора Погорєлова.

Як писав Zaholovok.com.ua, суд допустив негайне виконання рішення, а це означає, що Віктор Погорєлов може повернутися   у крісло мера одразу після того, як отримає рішення суду «на руки».

admin

ТЕГИ : УжгородВіктор Щадейвіктор погорєлов

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат