Дорожні переходи: «зебра»   як піар-хід закінчилася, небезпека залишилася

19.09.2014 18:28 РАТУША

Наприкінці літа в Ужгороді активно оновлювали вуличні розмітки, до того ж у нічний час, як це і робиться в цивілізованих містах, і ужгородці раділи такій новації.

Тим паче, що наносили вуличну «зебру» перед початком нового навчального року. «Зебри» з’явилися поблизу кількох шкіл і на переходах на вулицях з інтенсивним автомобільним рухом.

Щоправда, працюючи вночі, дорожники подекуди «малювали» «зебру» так, що вона «збивалася з курсу». Оновлювали дорожні розмітки похапцем, не завжди доцільно, а фарба чомусь дуже швидко стиралася під колесами автівок і підошвами пішоходів. Слід додати, що ще в процесі нанесення дорожньої розмітки ужгородці переймалися питаннями: а як у нас, власне, з покриттям доріг, аби Автодор дорожню розмітку не наніс на... ями, та чим саме буде виконана розмітка, мовляв, якщо тією ж аквареллю, що раніше, то це втрачені даремно гроші, фарба має триматися роками, а не тільки під час акціі...

Втім, запал щодо пішохідних розміток наразі вщух і такі міські вулиці, як-от Швабська, Анкудінова, Гагаріна, Станційна, а також проспект Свободи і площа Петефі, станом на другу декаду вересня, здається, втратили колись ілюзорну перспективу на власну «зебру». Так само, як і переходи, важливі насамперед для учнів економічного ліцею, дитячої школи мистецтв, ЗОШ № 6 тощо. Тому ужгородці запитують себе: то «зебра» була всього лише тимчасовим піар-ходом, який втратив своє значення, як тільки в. о. мера сесія Ужгородської міської ради залишила далі керувати містом?..

ТЕГИ : Віктор Щадей

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат