АВЕ піднімає тарифи, але сміття залишає невивезеним

19.09.2014 14:12 РАТУША

На «гарячу лінію» редакції цього тижня звернулися мешканці вул. Корзо. Вони розповіли, що зробити це їх змусили безрезультатні звернення до міської влади й власне підприємства АВЕ.


Йдеться про сміттєвий майданчик на вул. Уральській поблизу Головпоштамту. Цілодобово він оточений невивезеним сміттям (на фото). Мешканці кажуть, що у відповідь на їхні скарги стосовно сміття, яке збирається довкола сміттєвих баків, на сміттєприбиральному підприємстві з них просто... посміялися. Жити по сусідству з антисанітарією мешканці не бажають. Але й не готові платити підприємству за новими, підвищеними тарифами, оскільки вважають, що така робота не вартує того.

Нагадаємо, минулого тижня виконком Ужгородської міської ради ухвалив рішення про підвищення тарифів на вивезення сміття з 1 жовтня після того, як представник департаменту міського господарства повідомив, що йому зателефонували з АВЕ з вимогою прискорити впровадження нових тарифів. Попередньо підняти ціни збиралися з початку наступного року.

Відтак, згідно з відповідним рішенням, мешканці багатоквартирних будинків платитимуть 10 грн. 60 коп. за місяць, мешканці приватного сектору — 11,11 грн. Вивезення 120-літрового контейнера коштуватиме 31 грн. 12 коп. на місяць. Бюджетники за новими тарифами будуть платити з 1 січня 2015 року.

ТЕГИ : огляд листівГаряча лінія

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат