В Ужгороді за власниками собак посилять контроль

admin 18.09.2014 16:37 РАТУША


Останнім часом в Ужгороді почастішали випадки, коли собаки, яких вигулюють господарі, нападають на місцевих мешканців, зокрема дітей. Власники чотирилапих не дотримуються правил тримання тварин, за якими зобов’язані вигулювати собак, особливо бійцівських порід, з повідками і намордниками. З цього приводу до мерії надійшло чимало усних і письмових звернень містян.



«Виконавчий комітет Ужгородської міськради звернувся до Ужгородського МВ УМВС у Закарпатській області з проханням фіксувати випадки, коли громадяни вигулюють собак без повідків і намордників, посилити контроль і, відповідно до чинного законодавства, складати протоколи про адмінпорушення. Стаття 154 КУпАП «Порушення правил тримання собак і котів» передбачає для недобросовісних господарів відповідальність у вигляді попередження або штрафу від одного до трьох неоподаткованих мінімумів», – повідомив керуючий справами виконкому Олександр Волосянський.
Виконком міськради звертається до ужгородців з проханням дотримуватися вимог законодавства. «Собак, зокрема бійцівських порід, слід вигулювати тільки з повідком і тільки у наморднику. Адже від цього залежить життя і здоров’я інших громадян і, особливо, наших дітей», – наголосив Олександр Волосянський.
Прес-служба Ужгородської міської ради

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат