Ужгородським цілодобовим закладам створять нові правила гри

admin 16.09.2014 10:01 РАТУША

Для цього вже завтра на черговому засіданні виконавчого комітету Ужгородської міської ради планують затвердити відповідне Положення

Для цього вже завтра на черговому засіданні виконавчого комітету Ужгородської міської ради планують затвердити Положення про порядок погодження цілодобового режиму роботи стаціонарних та тимчасових об'єктів торгівлі та сфери послуг всіх форм власності, розташованих на території міста Ужгород.

Згідно нього планується, що діяльність об'єктів на території міста Ужгород в межах з 8:00 до 22:00 здійснюватиметься на підставі звичайного Підтвердження торговельної діяльності, надання послуг та погодження режиму роботи.

Втім, уже щоб працювати до 11 вечора і довше ужгородським бізнесменам потрібно буде додатковий дозвіл. Для цього доведеться зібрати цілу купу документів, перелік яких є у самому Положенні.

Та й на цьому справа не заверчиться. Подану заяву міська рада, згідно проекту Положення розглядатиме 30 днів, після чого рішення затверджуватиметься на засіданні виконкому.

Що суттєво, згідно проекту має посилитися контроль міліції, котра повинна оперативно реагувати на виявлені порушення таких закладів для захисту населення від шкідливого впливу шуму, правил додержання тиші в населених пунктах і громадських місцях із застосуванням адміністративних заходів впливу.

http://zaholovok.com.ua/

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат