В Ужгороді Громадського контролю поки не буде

admin 16.04.2014 13:24 РАТУША

Рішення «Про реєстрацію громадського формування з охорони громадського порядку «Громадський контроль» так і не прийняли 16 квітня на засіданні виконкому Ужгородської міської ради.

У проекті рішення йдеться про те, що у відповідь на заяву громадського формування з охорони громадського порядку «Громадський контроль», воно мало бути зареєстрованим офіційно.
Однак, віктор Щадей зауважив, що часто цим рішенням користуються охоронні фірми, які таким чином намагаються отримати право на носіння зброї, нехай навіть травматичної.
Нагадаємо, ще навесні минулого року з приводу подібного рішення виник ряд суперечок, адже теперішній керуючий справами виконкому Олександр Волосянський зазначав, що громадські формування створюються до отримання дозволу носити зброю. Крім того претензією була їх відсутність на вулицях міста.
Сьогодні.було вирішено розробити положення про реєстрацію громадських формувань, котре затвердять наступного засідання.
Однак, виникла також і думка про те, чи потрібні Ужгороду такі формування та для чого, адже як відомо, місто не є настільки кримінальним.
Фронтик Василь виступив від імені бажаючих зайнятися охороною громадського контролю та розповів, що формування буде діяти спільно з міліцією.
Міліціонер Василь Григорєв зазначив, що у місті є 4 такі формування, які офіційно патрулюють з міліцією. Вони мають право на носіння зброї.
Водночас він назвав такі формування доцільними, адже буде кращий контроль за правопорушеннями у місті.Зрештою рішення відправили на довивчення.
Джерело: Мукачево.net

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат