Нардепи та повії

01.11.2019 17:22 ПОЛІТИКА

Зазвичай кажуть: «Нардепи-повії». Для цього є багато підстав. Зараз Верховна Рада у нас найнепрофесійніша за всю історію новітньої України. Артисти, клоуни, фотографи, спортсмени. Всі, хто завгодно. І дуже мало тих, хто знається на юриспруденції, економіці чи геополітиці. Голосують нардепи за командою і мало хто поглиблено вивчає, за що він голосує.

А ще цього тижня профільний комітет парламенту забрав на доопрацювання законопроект про позбавлення недоторканності депутатів. Тобто, цей закон лише тягають туди-сюди, але ніяк не ухвалять.

Та й взагалі, нардепи у сесійній залі нудяться. Ці дармоїди мають купу пільг за народні кошти і до парламенту ходять лише «для галочки». Час від часу фотографи-репортери, які сидять на трибунах, завдяки хорошій оптиці на фотоапаратах «ловлять» нардепів на тому, що вони пишуть у телефонах. Часто це якісь афери. Але бувають і дуже інтимні переписки.

Цього тижня попався нар­деп від «Слуги народу» Богдан Яременко. Поки йшла сесія Верховної Ради і нібито обговорювалися важливі питання, той переписувався з… повією.

Розпитував її, скільки коштують її послуги у всіх варіаціях.

Сам Яременко спочатку вирішив віджартуватися і навіть писав, що це він проводив експеримент, мовляв, спеціально писав усяку дурницю, щоб перевірити, чи якісь фотографи його переписку зафіксують. Потім навіть сказав, що його дружина спокійно зреагувала на таку переписку. І лише у четвер нардеп здався. Скоріше за все, керівництво фракції та партії пригрозило йому покаранням. Яременко вибачився перед президентом та дружиною за переписку з повіями.

Але справа не в Яременку. Справа у багатьох парламентарях. Їм нудно творити закони для держави. А грошики капають. Вони нам треба?

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат