На Закарпатті вже зафіксовано брудну боротьбу перед виборами — реєструють двійників

22.06.2019 17:34 ПОЛІТИКА

Як ми повідомляли, на майбутніх виборах до Верховної Ради жодна партія не взяла до прохідного списку представника угорської нацменшини. Крім того, влада України та ЦВК проігнорували прохання угорців про перегляд меж округів з метою створення Притисянського округу, де проживають компактно угорці. Це могло би гарантувати проходження хоч одного кандидата від 150 тисячної угорської громади до Верховної Ради. Але поки що ці прохання ігноруються.

Угорці вирішили виставити трьох своїх кандидатів по трьох округах і найбільше сподівань було на округ № 73 із центром у Виноградові. У цьому округу проживає до 30 % етнічних угорців. Звичайно, це небагато, але шанси є.

На цьому округу передбачалася боротьба двох важковаговиків — чинного нардепа Павла Балоги та депутата облради Владіслава Поляка. Однак було зрозуміло, що у боротьбі між цими двома кандидатами перемогу може здобути хтось третій. А точніше — голова КМКС Василь Брензович (на фото).

Саме тому один із штабів фаворитів почав працювати брудно і зареєстрував явно підставного кандидата з ідентичним прізвищем, ім’ям та по батькові — Брензовича Василя Івановича.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат