Представники місцевого самоврядування обговорять реформи у Закарпатті

admin 22.04.2014 10:50 ПОЛІТИКА

На Форум запрошені та візьмуть у ньому участь керівники Закарпатської обласної ради та Закарпатської облдержадміністрації, представники районних, міських, селищних та сільських рад Закарпаття, експерти і науковці УжНУ, громадські активісти.

Три асоціації базових органів місцевого самоврядування Закарпаття (Закарпатське регіональне відділення Асоціації міст України, Закарпатське обласне відділення Всеукраїнської асоціації сільських та селищних рад, Асоціація розвитку і реформ міст, селищ і сіл «Закарпаття – ХХІ століття») на зібранні своїх представників 3 квітня 2014 р. у м. Ужгороді прийняли спільне звернення з приводу стартування реформ місцевого самоврядування та територіальної організації влади в Україні, а також – висунули пропозицію проведення Форуму місцевого самоврядування Закарпаття 24 квітня 2014 р. у м. Ужгороді..

Форум відбудеться 24 квітня, з 11.00 до 13.30, у сесійній залі Закарпатської обласної ради (реєстрація з 103.0) на пл.Народній, 4 у м. Ужгороді.

На Форум запрошені та візьмуть у ньому участь керівники Закарпатської обласної ради та Закарпатської облдержадміністрації, представники районних, міських, селищних та сільських рад Закарпаття, експерти і науковці УжНУ, громадські активісти.

У порядку денному:
1. Відкриття Форуму.
Виступи керівників Закарпатської обласної ради та Закарпатської облдержадміністрації
Презентація «Концепції реформування місцевого самоврядування та територіальної організації влади в Україні», схваленої Урядом України 1 квітня 2014 р.
Лукша О.В., консультант Асоціації міст України, віце-президент з виконавчої роботи Асоціації міст, селищ і сіл «Закарпаття – ХХІ століття»
2. Обговорення Концепції (виступи учасників Форуму)
3. Презентація Регіонального наукового-експертного комітету «За спроможні громади Закарпаття» - підтримки реформ місцевого самоврядування та територіальної організації влади в Україні
Ревтій І.І., виконавчий директор Закарпатського РВ АМУ.
4. Формування пропозицій створення районних відділень Регіонального науково-експертного комітету «За спроможні громади Закарпаття» - підтримки реформ місцевого самоврядування та територіальної організації влади в Україні.
Лаба М.М., голова Закарпатського обласного відділення ВАССР, Невицький сільський голова. Виступи учасників Форуму.
5. Обговорення і прийняття Звернення учасників Форуму
до Уряду і Верховної Ради України до місцевих рад Південно-Східних регіонів України.

admin


За матеріалами організаторів

ТЕГИ : місцеве самоврядуванняреформи

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат