Юридичне обслуговування компаній

22.01.2021 11:21 НОВИНИ ПАРТНЕРІВ



Юридичний супровід діяльності компанії - затребувана послуга.

Для успішного розвитку бізнесу важливо дотримуватися всіх вимог чинного законодавства. Штатний юрисконсульт, навіть самий кваліфікований, може не впоратися з вирішенням певних завдань в силу динамічних змін законів. Створювати юридичний відділ не завжди рентабельно, так як фахівців не завжди вдається завантажити в повній мірі.

Основні завдання

Спеціалізована 4б юридична компанія може забезпечувати повний супровід діяльності або надавати часткові послуги при необхідності вирішення конкретних питань. Це означає, що організація може мати власний юридичний відділ, який займається вирішенням щоденних питань. Сторонніх фахівців залучають періодично при необхідності вирішення певних проблем.

Основні завдання, які можна вирішувати при використанні послуги юридичного обслуговування:

  • Консалтинг і експертні висновки. Консультації можуть проводитися як усно, так і надаватися в письмовій формі в віє довідок і висновків.
  • Оперативне інформування. Завдяки йому можна буде своєчасно дізнаватися про всі зміни в чинному законодавстві, які зачіпають діяльність компанії. Крім того в цьому випадку запитувати впрі необхідності нормативні матеріали і отримувати коментарі юриста щодо їх застосування в конкретній ситуації.
  • Цивільно-правова документація. Професійного юристи складають різні документи: договори і угоди, накази, довіреності тощо.
  • Цивільно-правова документація. Професійний юристів залучають до написання різних документів: договорів та угод, наказів, доручень та ін.
  • Представництво в державних органах. Юридична компанія представляє інтереси організації в державних органах. Завдяки цьому вдається грамотно врегулювати спірні питання з податковими органами, позабюджетними фондами, трудовими інспекціями та ін. Участь в процесах досвідченого юриста скорочує кількість бюрократичних зволікань і гарантує високу швидкість вирішення питань.

Оптимальним рішенням для багатьох компаній є абонентське юридичне обслуговування. Послуга передбачає надання організаціям регулярної кваліфікованої юридичної допомоги для оперативного вирішення виникаючих правових питань.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат