Особливості гри в пейнтбол: хто може грати і основні етапи підготовки

20.02.2020 16:41 НОВИНИ ПАРТНЕРІВ



Великі міста зараз пропонують величезний список розваг, які підходять для різних компаній. Найпопулярніші з розваг - пейнтбол, лазертаг і квест-комнаты. Дізнатися детальніше про ці види відпочинку можна через це посилання.

Особливості гри в пейнтбол

Пейнтбол - це популярна командна гра, де важливе взаєморозуміння і злагоджені дії усіх гравців. Це вид відпочинку дозволяє відчути себе справжнім героєм комп'ютерної гри. Для того, щоб команда отримала перемогу, важливо дотримуватися загальної стратегії і працювати один з одним.

Зазвичай для гри в пейнтбол обладнали спеціальні майданчики. На цій території встановлюють різні перешкоди і укриття, які додають особливого азарту розвазі. Грати в пейнтбол може абсолютно кожен, будь-якої підлоги і фізичної підготовки. Тільки треба враховувати, що дітей і людей в алкогольному або наркотичному сп'янінні до гри строго заборонено допускати. Це обумовлено тим, що будь-який постріл фарбою, при недотриманні усіх правил, може стати для людини травмоопасным. При цьому, наявність різних перешкод теж зіграє поганий жарт.

Для того, щоб гра пройшла цікаво, важливо зібрати тут команду, що полягає не менше 6 чоловік. На усіх гравців надівають спеціальні костюми, маски, рукавички і ін. В якості зброї видають пейнтбольное рушницю з фарбою. Перед грою з командою проводять детальний інструктаж по техніці безпеки.

Де пограти в пейнтбол у Львові

Б3 клуб пропонує величезний вибір активних розваг. Серед усіх пропозицій також можна знайти і пейнтбол. Сама гра проходить на просторому майданчику, де встановлена величезна кількість різноманітних перешкод і укриттів. Перед качаном гри фахівці проведе детальний інструктаж по техніці безпеки. За дотриманням усіх правив уважно спостерігають інструктора.Після напруженої гри можна буде передихнути в спеціальних кімнатах відпочинку, розрахованих на 12 і 20 чоловік. Вартість гри в пейнтбол на одну людину - 300 грн У вартість гри входить прокат спорядження і куль. Усі інші деталі на сайті.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат