Zatecky Gus буде у новій пляшці з веселим чеським характером

admin 24.03.2015 11:23 ДОЗВІЛЛЯ

До старту нового пивного сезону пиво ТМ Zatecky Gus змінює дизайн упаковки. Уже наприкінці березня споживачі зможуть придбати улюблене пиво з веселим чеським характером у новій пляшці об'ємом 0,5 л.

Перший налив пива Zatecky Gus у нову скляну пляшку відбувся 16 березня 2015 року на Запорізькому заводі компанії Carlsberg Ukraine. Новинка надійде у продаж по всій території України вже в другій половині місяця.

ТМ Zatecky Gus змінює не тільки пляшку, але і дизайн етикеток. Неординарний і стильний, новий вигляд пива Zatecky Gus нагадує свого роду веселу гравюру, на якій зображено яскравий та колоритний епізод із життя символу бренда – Гусака. У майбутньому ТМ Zatecky Gus представить цілу серію запальних етикеток із різними історіями, що розкажуть про те, як пернатий герой веселиться на пивному фестивалі. Крім того, тепер в упаковці пива Zatecky Gus використовуватиметься фольга, що додатково підкреслює преміальність торгової марки.

Нагадаємо, Zatecky Gus – пиво, зварене за оригінальною рецептурою, до складу якої входить «Жатецький» хміль. Пиво має традиційний смак та аромат, характерний для цього чеського сорту хмелю, який і робить Zatecky Gus улюбленим вибором багатьох українців.

Андрій Отрощенко, Віце-президент з маркетингу компанії Carlsberg Ukraine: «До старту нового пивного сезону добре знайоме українським споживачам пиво Zatecky Gus постане в новому образі. Змінюється не тільки   зовнішній вигляд упаковки, а й характер нашого бренда. Цього року Zatecky Gus змінить уявлення про традиційне чеське пиво, і покаже, що чеські пивні традиції повні веселощів та гумору. Новий дизайн пляшки – це тільки перший крок, далі шанувальників бренда чекає ще багато приємних сюрпризів».

admin

ТЕГИ : пиво львівське

Коментарі :


25.03.2015 10:26 red

гарна пляшечка і пиво смачне


25.03.2015 09:00 Закарпатець

Яка нова пляшка? Який чеський характер?

Такого пива і бренду в Чехії не існує! І пиво галіме!! хай йдуть нафіг львівські брехуни!


Додати коментар

 

 

 

Погода

ДОЗВІЛЛЯ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат