Чемпіонат Закарпаття. Огляд-аналіз 15-го туру вищої ліги

Євген Cвищо для ріоньюз 08.10.2014 17:32 СПОРТ

У дорослих краще гралося гостям

Загальна статистика
Ігровий день був не дуже вдалий для господарів, які повторили свій антирекорд результативності – 0.75 гола за поєдинок (при середній за пятнадцять турів – 1.8 за матч) та здобули тільки 50 % можливих залікових очок (при середньому показнику за пятнадцять турів – 64.4 %). Відзначаємо також добротну різницю голів для гостей – (- 0.25) за гру (при середній за пятнадцять турів – (- 0.95) за поєдинок). Трохи здивували дві пари з чотирьох.
Щодо окремих матчів
Головні сенсації у Виноградові та Довгому

«Севлюш» та «Боржава» мали перемагати в 1-2 голи, та суперники обрали тактику «І сам не забю, однак іншому також не дам». Цього разу вона спрацювала. Відзначаємо, що пивовари не змогли відзначитись на виїзді жодним забитим мячем другу гру поспіль, а мукачівці впяте в цьому сезоні не забили на чужому полі жодного голу.
Результативна мирова
Більш прогнозовано завершився найконкурентніший двобій у Волівці, де господарі мали перемагати мінімально. Трохи менш імовірною вважалась нічия. Та іршавці перервали свою триматчеву серію, у якій не могли забити більше одного разу в одній грі. На мячі від іршавців Івана Довгінка та Володимира Старости горяни відповіли влучними пострілами Василя Бирака та Олександра Брунцвика.
«Поляна» задовольнилась мінімумом
Найпередбачуваніше завершився один із центральних матчів всього сезону в Поляні, де господарі мали вигравати в 2 мячі. І хоча середнянці не змогли забити гол третій гостьовий поєдинок поспіль, та й його суперник спромігся на єдиний влучний постріл від Олександра Пакоша, який ударом головою замкнув навіс із кутового від Василя Ковтуна.
***
У юнаків що не гра – сенсація

Загальна статистика

Ігровий день був дуже хорошим для гостей, які здобули 50 % можливих залікових очок (при середньому показнику за пятнадцять турів – 36.1 %) та досягли дуже доброї різниці голів – (+1.25) за поєдинок (при середній за пятнадцять турів – (- 0.31) за матч. Всі чотири двобої завершились із різною ступінню несподіванки.

Щодо окремих поєдинків

«Боржава» показала клас

Головна сенсація сталась у Довгому, де гості мали вигравати з різницею в 2 голи. Та мукачівці вчетверте поспіль не змагли забити на виїзді жодного мяча і зазнали фіаско.

Ви нас не чекали, а ми приїхали з Іршави

Ще одна гучна несподіванка сталась у Волівці, де найреальнішою мала б стати мінімальна перемога господарів. Трохи меншою булу ймовірність нічиєї. Та іршавці перервали свою шестиматчеву серію, у якій щоразу забивали менше двох голів, і приголомшили місцевих ультрас.

«Севлюш» рулить

Трохи передбачуваніше завершилась центральна битва у Виноградові, яка водночас вважалась найконкурентнішою в цьому турі. Найреальнішим підсумком вважалась нічия. Трохи меншою була ймовірність мінімальної звитяги господарів. Та пивовари припинили свою двоматчеву виїзну забивну серію і дозволили місцевим тріумфувати.На 21-й хвилині Михайло Алексик ударом під ліву стійочку відкрив рахунок за господарів – 1:0. На 59-й хвилині місцевим вдалась триходівка по центру, за участю Степана Чоло, Михайла Міговк та Євген Андруха, яка завершилась влучним ударом останнього під

праву стійку – 2:0. Слід відзначити, що команди догравали в неповних складах: Ян Рогач вилучив по одному виконавцю з кожного колективу.

Не ті вже молоді таланти Свалявщини

У Поляні гості мали вигравати з різницею в 2 голи, однак втретє в цьому сезоні забили на виїзді більше пяти мячів в одному двобої. Такого падіння честі свого клубу місцеві фани відчували тільки тоді, коли їх дорослий склад був розгромлений у Виноградові. За переможців дубль на рахунку Ігоря Балажа. Ще по голу забили Павло Тищук, Владислав Лебідь, Юрій Чульба та Сергій Маштайлер.
***
Переміщення команд
Кому вгору?

У поточних таблицях, за наслідками 15-го туру, на одне місце вверх піднялись обидва склади «Севлюша». Дорослі виноградівці вдруге увійшли до двійки лідерів, в межах якої перебували трохи більше однієї четвертої цього сезону. Юнаки «Севлюша» вдруге увійшли до призового тріо, в рамках якого знаходились тільки одну пяту частину поточної першості.
Кому вниз?
По одному кроку в зворотньому напрямку зробили основа «Середнього» та молодь «Оболоні». Середнянці вчетверте випали з двійки лідерів, за межами якої провели трохи більше половини цього сезону. Пивовари втретє вилетіли з призової трійки, за рамками якої перебували одну пяту частину поточної першості.
Результати 15-го туру: «Поляна» – «Середнє» – 1:0 (юнаки – 0:6), «Севлюш» – «Оболонь» – 0:0 (2:0), «Боржава» – «Мукачево» – 0:0 (1:0), «Карпати» –«Бужора» – 2:2 (0:2),
Турнірне становище після 15-го туру:
Дорослі:
«Поляна» – 40 (32:7), «Севлюш» – 26 (27:14), «Середнє» – 25 (22:5), «Оболонь» – 25 (19:16), «Мукачево» – 15 (13:29), «Боржава» – 14 (17:20), «Бужора» – 13 (15:30), «Карпати» – 9 (15:39),
Юнаки: «Середнє» – 35 (43:10), «ДЮФК Мукачево» – 29 (25:6), «Севлюш» – 29 (27:9), «Оболонь» – 27 (20:10), «Поляна» – 17 (19:29), «Бужора» – 12 (8:22), «Боржава» – 11 (13:33), «Карпати» – 6 (10:46).

Євген Cвищо для ріоньюз

ТЕГИ : чемпіонат закарпаття

Коментарі :


10.10.2014 17:34 Іван

Дійсно, щось малих полянців дуже лихорадить. То прийдуть у неповному складі, то програють дуже з великим щотом  


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат