Пане Порошенко, як вам не соромно!

04.10.2014 14:30 ПОДІЇ

Ви прийшли на відвертій брехні: АТО за години, зарплата воїнам по 1000 грн. на день, парламентська республіка, децентралізація, люстрація тощо.


А мали би починати з програми-стратегії дій для держави. На парламентські вибори, де ви знову в обіймах ОЗУ братків та іншої гидоти, мали би йти з принципово новою партією, з новою ідеологією. Натомість ви зліпили «блок свого прізвища», чого немає в Європі, й для реклами влаштували озвучення недрукованої реклами «Україна-2020», яку переписали з Універсалу Януковича-Ющенка-Мороза 2006 року.

І це виключно для виборів. І в цей час корупційно розподіляєте ПДВ і призначаєте «губернатором» у Закарпатті холуя кримінальної банди все тих самих братків Балог.

Невже ви дійсно вважаєте українців таким бидлом?.. Тоді ви і ваша сім’я добре влаштувалися. А я думав, що Майдан був проти злодіїв-олігархів... Мабуть, наївний.

Коментарі :


12.10.2014 12:17 читач

Сергій Миколайович правий на всі сто. В країні нічого не змінилося,а навпаки життя співвітчизників погіршало.Ратушняк достойний бути обраним депутатом Верховної Ради України.Він дійсно буде відстоюваити інтереси пересічних громадян країни.


05.10.2014 09:58 Юрій П......

цілком згідний з даними висловами.Так воно і є!Люди гинуть на Сході Украіні в війні проти бандитських формувань,а вони ПОРОШЕНКИ та інші мільйонери шикують і далі!


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат