Незабаром в Ужгороді сміття викидатимуть за чіп-картками

admin 16.07.2014 15:06 РАТУША

АВЕ планує також запровадити нову сучасну модель майданчиків з контейнерами, вхід до яких здійснюватиметься за спеціальними чіп-картками, які отримають власники помешкань.


Про це представники ТОВ "АВЕ-Ужгороді" повідомили вчора, 16 липня, під час прес-конференції в Ужгородському прес-клубі.

За їх словами, таким чином будуть відсікатися «сортувальники» сміття та зберігатиметься порядок.  

Крім того в Ужгороді додатково встановлять 7-10 майданчиків в новозбудованих житлових комплексах, реконструюють 30 вже існуючих майданчиків, а також по графіку виставлятимуть 30-кубові контейнери у кожному з районів, де клієнти ТОВ «АВЕ Ужгород» безкоштовно зможуть викинути габаритні відходи з підвалів та інших «захаращених» місць.

Як стало відомо,

«АВЕ» змінила власників та стратегію щодо Ужгорода

Керівництво компанії «АВЕ Умвельт Україна» - засновника ТОВ «АВЕ Ужгород» під час прес-конференції в Ужгородському прес-клубі розповіло про проблемні питання та інвестиційні плани компанії з огляду на стратегію її нових власників.

Любомир Копчик, генеральний директор ТОВ "АВЕ Умвельт Україна" розповів, що наприкінці минулого року відбулася зміна власників ТОВ "АВЕ Умвельт Україна" і новим акціонером у всіх країнах (де працює АВЕ)   став чехо-словацький енергетично-промисловий холдинг -   найбільший виробник тепла, власник вугільних шахт в Чехії, Польщі, Німеччині,   компанія, яка займається поставками газу і, зокрема, питанням реверсу газу в Україну.   «Минулого року завершили процес купівлі компанії АВЕ, ми працюватимемо у Чехії, Словаччині, Румунії та Україні. Бізнес в Україні – це Закарпатська, Івано-Франківська та Львівська області. Тут ми маємо плани на довгострокові інвестиції, - зазначив Любомир Копчик. -   Щодо Закарпаття, в області АВЕ обслуговує близько 30% населення: Ужгород, Мукачево, Хуст та Виноградів.

http://zaholovok.com.ua/

admin

Коментарі :


21.07.2014 00:41 ф

Згоден щодо приученості людей. Чим більше буваю в Європі тим більше розумію, що справа не в менталітеті людей, справа в банальних штрафах. Сміття ліваком не викидують, бо сусіди донесуть і їх поштрафують, з боржниками теж розмови кототкі, можуть і в буцигарню закрити, щоб подумав. У нас просто люди розбалувані з часів СРСР, на заході так не пройде, там все жорстко, в капіталізмі тільки так. Це можна побачити на прикладі водіїв, підняли штрафи в рази - відразу скоротилась кількість ДТП та правопорушень. Людей треба виховувати, нажаль...


16.07.2014 20:44 гость

Все хорошо , но кто не платит , будут выкидывать отходы   рядом.Пока не выявите неплательщиков , ничиво не изменится. Люди не приучены к порядку .


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат